Elke werkdag voor 17:00 besteld, morgen gratis* bezorgd

Luchtbedden

Wanneer er geen echt bed beschikbaar is, of om praktische redenen zoals een verhuizing niet te gebruiken is, kan een luchtbed voor een goede slaapplek zorgen. Een luchtbed is een matras van plastic dat gevuld wordt met lucht. Op die manier wordt het luchtbed een comfortabele ligplaats. Door het relatieve comfort en het enorme gebruiksgemak is een luchtbed een goede vervanger van een matras of bed, op vakantie of thuis.

Voor elke gelegenheid een luchtbed

- Op vakantie; - Op de camping; - Tijdens de reis; - Tijdens het logeren; - Ook op verjaardagen kunnen luchtbedden van pas komen om late gasten en gasten die niet direct weer naar huis kunnen een slaapplaats te bieden; Luchtbedden zijn in verschillende situaties dus uitermate handig. Een luchtbed is zo op te vouwen of op te rollen, en kan overal mee naartoe gebracht worden. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze in iedere situatie uitkomst bieden. De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras.

Soorten en maten luchtbedden

Luchtbedden kunnen variëren in dikte, lengte, breedte, comfort en materiaal. Over het algemeen geldt: hoe groter, dikker en comfortabeler een luchtbed, hoe duurder het is. Dit gaat echter niet in alle gevallen op. Dikke luchtbedden zijn niet per se minder goedkoop dan dunne luchtbedden. Ook zijn er luchtbedden die zichzelf opblazen (self-inflating) en een opblaasbed die apart moeten worden opgeblazen. Er bestaan een aantal verschillende soorten luchtbedden. Allereerst de reguliere luchtbedden, die opgeblazen worden en een matras van redelijke dikte vormen. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde slaapmatten. Deze zijn iets dunner, en meer gericht op campinggangers en kampeerders. Deze matten zijn van steviger materiaal, en minder dik dan reguliere luchtbedden. Hierdoor zijn ze wat makkelijker mee te dragen en gaan ze niet zo snel stuk als ze op ongelijk of ruw materiaal liggen. Luchtbedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het soort matras dat u zoekt of nodig hebt, kunt u uw keuze maken uit vele luchtbedden.

Luchtbedplaza.nl

Luchtbedplaza.nl is dé luchtbed specialist van Nederland. Als enige winkel in Nederland richten wij ons uitsluitend op de verkoop van luchtbedden. In ons assortiment vind u alle soorten en maten luchtbedden. We werken daarbij alleen samen met de beste merken, zoals Intex luchtbedden, luchtbedden van het merk Aerobed en Nomad slaapmatten. Of u nu op zoek bent naar een luchtbed met of zonder ingebouwde pomp, voor op de camping of voor thuisgebruik, wij bieden ze aan. Kijkt u ook op onze pagina slaapmatten voor de self inflating slaapmatjes. De reden dat veel klanten voor ons kiezen is de lage prijs van onze luchtbedden. We kopen de luchtbedden groot en rechtstreeks in, zodat u profiteert van snelle levering (binnen 2 werkdagen) en een zeer scherpe prijs. Via andere webwinkels verkopen we tenten, slaapzakken, Intex zwembaden, opblaasboten, rugzakken en koelboxen.