Luchtbedden voor binnengebruik

Wil je graag jouw gasten een comfortabele slaapplaats kunnen aanbieden? Hier vindt je alle luchtbedden die geschikt zijn voor gebruik binnenshuis. Logeerluchtbedden zijn er in verschillende afmetingen: eenpersoons, twijfelaar en tweepersoons luchtbedden. Ga je voor een voordelig basic luchtbed of voor een ultra deluxe luchtbed met ingebouwde elektrische pomp?

Producten 1-30 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Luxe luchtbedden

Een luchtbed kan een goede vervanger zijn van een echt bed of matras. Natuurlijk ligt geen bed zo goed als het eigen bed, maar een luxe luchtbed kan een aardig eind in de buurt komen. Door het relatieve comfort en het enorme gebruiksgemak is een luchtbed een goede vervanger van een matras of bed. Als het bijvoorbeeld door een verhuizing niet mogelijk is in het eigen bed te slapen is een goed luchtbed een prima alternatief. Luxe luchtbedden bieden veel comfort en liggen bijna net zo goed als uw eigen bed.

De voordelen van een luxe luchtbed

Goedkopere luchtbedden zijn vaak redelijk dun en liggen best oké voor één of twee nachtjes. Als u echter van comfort houdt en graag goed ligt, ook op uw luchtbed, dan bent u op zoek naar een luxe luchtbed. Luxe luchtbedden bieden veel comfort, maar hebben ook de voordelen van een regulier luchtbed.

Een luchtbed is zo op te vouwen of op te rollen, en kan overal mee naartoe gebracht worden. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en hanteerbaar. Dit maakt een luchtbed tot de perfecte tijdelijke slaapplek. De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras.

Een luxe luchtbed is dus niet alleen goed te hanteren en snel weer opgeborgen, het ligt ook nog eens zeer comfortabel.

Soorten en maten luxe luchtbedden

Luxe luchtbedden kunnen, net als gewone luchtbedden, variëren in dikte, lengte, breedte, comfort en materiaal. Over het algemeen geldt: hoe groter, dikker en comfortabeler een luchtbed, hoe duurder het is. Luxe luchtbedden zijn meestal dikker dan gewone luchtbedden.

Er bestaan natuurlijk één- en tweepersoonsluchtbedden. De eenpersoonsluchtbedden zijn natuurlijk iets goedkoper vanwege het kleinere formaat. Dit betekent echter niet dat ze niet comfortabel liggen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een extra schuimlaag op de bovenkant hebben, wat beter ligt dan het plastic. Er zijn ook luchtbedden waar al een slaapzak aan vast zit. Het is dan dus niet meer nodig een slaapzak mee te nemen. Tweepersoonsluchtbedden zijn wat duurder, dat is natuurlijk vanwege het formaat.

Luchtbedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het soort matras dat u zoekt of nodig hebt, kunt u uw keuze maken uit vele luchtbedden. Het volledige assortiment kunt u bekijken op de website.