AeroRest luchtbedden

AeroRest dubbelDuik in het ultieme comfort met onze AeroRest luchtbedden en geniet van rustgevende nachten. Onze AeroRest luchtbedden beloven niet alleen ruimte en comfort voor een diepe slaap, maar bieden ook een zorgvuldige balans tussen luxe, praktisch gebruik en langdurige kwaliteit. Kies voor AeroRest en laat je omhelzen door een slaapervaring die rust en ontspanning biedt.

Veelgestelde vragen
  • Jazeker bestaat er een extra lang luchtbed, en wij hebben hem in ons assortiment! Namelijk het AeroRest Cloud Top luchtbed. Het luchtbed heeft een lengte van maar liefst 210 centimeter. Dit zorgt voor meer bewegingsruimte en extra comfort, en daardoor is dit luchtbed de perfecte oplossing voor langere personen die ook graag comfortabel willen liggen, relaxen en slapen op een luchtbed.
  • Een luchtbed is gemaakt van PVC materiaal, dat gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek. Bovendien kun je een hoeslaken gebruiken om vuil op het slaapoppervlak te voorkomen, na gebruik is het eenvoudig uit te wassen. Als je geen hoeslaken gebruikt, kun je het slaapoppervlak ook afnemen met een vochtige doek. Zorg er dan wel voor dat het volledig droog is voordat je het luchtbed opvouwt en opbergt. Het AeroRest Cloud Top luchtbed is voorzien van een afneembaar topmatras dat je kunt losritsen en in de wasmachine kunt doen. Dit is handig en hygiënisch, en zorgt er ook voor dat je bij het volgende gebruik kunt genieten van een fris en schoon luchtbed!
  • Het kan zijn dat een luchtbed wat geluid maakt, dit komt door de structuur die binnenin het luchtbed verwerkt is en uitzet als het luchtbed gevuld is met lucht. Tuurlijk kun je wel wat gekraak horen als je je omdraait op het luchtbed, maar dit is echter geen storend geluid. Wil je het geluid toch nog meer dempen? Dan raden wij aan om een deken onder het luchtbed te leggen of het luchtbed op een kleed of vloerbedekking te plaatsen.
  • Een luchtbed met een ingebouwde pomp kun je eenvoudig en snel leeg laten lopen door de stekker in het stopcontact te doen en de pomp op de deflate stand te zetten. Zorg dat de lucht volledig uit het luchtbed is, en vouw hem dan voorzichtig op zoals staat aangegeven in de handleiding. Tijdens het opvouwen duw je de overige lucht er nog uit zodat je het luchtbed zo klein mogelijk kunt opvouwen. Hierna kun je het luchtbed opbergen in de meegeleverde draagtas, en eventueel nog terug in de doos stoppen. Tenslotte bewaar je het luchtbed op een vorstvrije plek.
  • Ja de luchtbedden zijn stabiel en stevig, ze zijn namelijk voorzien van een dikke met lucht gevulde rand aan de onderkant en bovenkant. Dit zorgt ervoor dat het luchtbed recht blijft liggen en niet zomaar kan kantelen als je aan een kant van het bed ligt. Bovendien is het luchtbed gemaakt van stevig PVC materiaal waardoor het zeker tegen een stootje kan en de ingebouwde structuur bij een luchtbed zorgt ervoor dat een luchtbed zeker wel wat gewicht kan dragen. Kijk wel altijd uit met scherpe voorwerpen bij het bed, en check ook de maximale draagkracht van het luchtbed. De meeste luchtbedden kunnen zeker wel een gewicht tot 200 kg dragen.
Gobbo FAQ

AeroRest staat voor comfort, bewegingsvrijheid en een goede nachrust

Ontdek zelf de rust en betrouwbaarheid die AeroRest te bieden heeft, waar je ook bent. Met een lengte van maar liefst 210 centimeter bieden onze AeroRest luchtbedden een zee aan ruimte om heerlijk te ontspannen. Of je nu thuis bent, op een spannend kampeeravontuur gaat of een gezellige logeerpartij hebt, met AeroRest lig je altijd goed. Dankzij het royale formaat en de interne buisstructuur geniet je van optimale ondersteuning voor een zalige nachtrust. Dus kies voor comfort, kies voor AeroRest, en laat onze luchtbedden je in de wolken brengen!

AeroRest logo


AeroRest bed

Eenvoudig, stabiel en stevig: een AeroRest luchtbed

Niets is zo belangrijk als een goede nachtrust en uitgeslapen en ontspannen wakker worden. Met de AeroRest luchtbedden wil je haast niet meer uit bed komen! Zachte fluwelen kussentjes op het topmatras en een interne buisstructuur zorgen ervoor dat je heerlijk en comfortabel ligt, bijna vergelijkbaar met een echt bed. Het stevige materiaal en de opgeblazen dikke randen zorgen ervoor dat het bed stabiel is en op zijn plek blijft. En om het lekker eenvoudig te houden, heb je geen losse opblaaspompen nodig; je blaast de luchtbedden namelijk binnen enkele minuten op met behulp van de ingebouwde elektrische pomp. Handig!Extra hygiënisch

Ervaar het gemak en de hygiëne van AeroRest dankzij het grote pluspunt van onze luchtbedden: het afritsbare topmatras. Want wat is er nu fijner dan na een lange dag in een lekker fris en schoon bed te duiken? Het topmatras kan eenvoudig worden verwijderd en gewassen, waardoor je telkens weer kunt genieten van een vernieuwd en hygiënisch slaapoppervlak. Het losritsen en wassen van het topmatras is een moeiteloze taak en in een handomdraai gedaan, waardoor je jouw gasten altijd een fris en schoon luchtbed kunt bieden!

AeroRest room