Luchtbedden

Luchtbed online kopen?

Koop je luchtbed bij Gobbo, dé online expert in luchtbedden! Ontdek ons uitgebreide assortiment van praktische, luxe en supercomfortabele luchtbedden. Of je nu gaat logeren, kamperen of gewoon een goede nachtrust wilt, Gobbo heeft het perfecte luchtbed voor jou. Op Luchtbed.nl shop je het luchtbed van je dromen!

Onze luchtbedcategorieën

Veelgestelde vragen
  • Welk luchtbed het beste is, hangt voornamelijk af van waar je het luchtbed voor gaat gebruiken. Ga je kamperen met een luchtbed, dan is het voornamelijk van belang dat het luchtbed een kleine pakmaat heeft en niet teveel weegt. Als je een luchtbed zoekt als tijdelijk bed of op een logeerkamer, kies dan een hoog luchtbed. Met ingebouwde motorpomp. In de regel geldt dat de duurdere luchtbedden ook beter in kwaliteit zijn. Lees hier meer over op onze adviespagina.
  • Eén van de grootste uitdagingen: je slaapt in een koele of koude omgeving. En wordt ’s ochtends wakker met een koude rug en koud aanvoelend luchtbed. Er zijn een paar manieren om dit te voorkomen. Het makkelijkst is natuurlijk om de temperatuur in de kamer te reguleren. Maar als dat niet kan, is het raadzaam om een (isolerende) deken onder of op het luchtbed te leggen. Op het luchtbed is altijd beter dan onder het luchtbed. Lees meer tips om warm om je luchtbed te blijven op onze adviespagina.
  • Er zijn verschillende manieren om een lek in je luchtbed te vinden. Allereerst is het van belang om vast te stellen dat je niet te maken hebt met een lekkende pomp of ventiel. Als de pomp lekt hoor je dat. Ook als je luchtbed gedurende de nacht heel langzaam leegloopt is dat vaak door een lekkende pomp. Het zoeken van een gaatje in je luchtbed is het meest eenvoudig met een sopje. Blaas vervolgens het luchtbed stevig op en je ziet aan de belletjes waar het lekje zit. Lees meer over het repareren van je luchtbed op onze adviespagina.
  • De bovenstructuur van een luchtbed heeft veel invloed op slaapcomfort. De klassieke bovenkant is met lange bolvormige banen die van hoofdeinde tot de voeten lopen. De laatste jaren zijn er echter luchtbed modellen bijgekomen die een andere bovenstructuur hebben. Zoals een geribbelde bovenzijde. Het grote voordeel daarvan is dat er minder hoogteverschil is. De meest comfortabele bedden hebben een bovenstructuur met een zo gelijk mogelijk oppervlak. Vaak zijn dat de luchtbedden met ribbelstructuur.
  • Het is in principe geen probleem om je luchtbed in de zon te leggen. Zorg wel altijd dat je het luchtbed niet te hard opgeblazen is. Door warmte zet de lucht in het luchtbed uit. Als het luchtbed dan al hard opgeblazen is, kan er teveel druk op de naden komen waardoor deze scheuren.
Gobbo FAQ

Luchtbedden

Wanneer er geen echt bed beschikbaar is, of om praktische redenen zoals een verhuizing niet te gebruiken is, kan een luchtbed voor een goede slaapplek zorgen. Een luchtbed is een matras van plastic dat gevuld wordt met lucht. Op die manier wordt het luchtbed een comfortabele ligplaats. Door het relatieve comfort en het enorme gebruiksgemak is een luchtbed een goede vervanger van een matras of bed, op vakantie of thuis.

Voor elke gelegenheid een luchtbed

- Op vakantie; - Op de camping; - Tijdens de reis; - Tijdens het logeren; - Ook op verjaardagen kunnen luchtbedden van pas komen om late gasten en gasten die niet direct weer naar huis kunnen een slaapplaats te bieden; Luchtbedden zijn in verschillende situaties dus uitermate handig. Een luchtbed is zo op te vouwen of op te rollen, en kan overal mee naartoe gebracht worden. Hierdoor zijn ze zeer gebruiksvriendelijk en kunnen ze in iedere situatie uitkomst bieden. De meeste luchtbedden worden met een elektrische pomp opgeblazen en zijn binnen een mum van tijd omgetoverd van een lap plastic tot een comfortabel matras.

Soorten en maten luchtbedden

Luchtbedden kunnen variëren in dikte, lengte, breedte, comfort en materiaal. Over het algemeen geldt: hoe groter, dikker en comfortabeler een luchtbed, hoe duurder het is. Dit gaat echter niet in alle gevallen op. Dikke luchtbedden zijn niet per se minder goedkoop dan dunne luchtbedden. Ook zijn er luchtbedden die zichzelf opblazen (self-inflating) en een opblaasbed die apart moeten worden opgeblazen. Er bestaan een aantal verschillende soorten luchtbedden. Allereerst de reguliere luchtbedden, die opgeblazen worden en een matras van redelijke dikte vormen. Daarnaast zijn er ook de zogenaamde slaapmatten. Deze zijn iets dunner, en meer gericht op campinggangers en kampeerders. Deze matten zijn van steviger materiaal, en minder dik dan reguliere luchtbedden. Hierdoor zijn ze wat makkelijker mee te dragen en gaan ze niet zo snel stuk als ze op ongelijk of ruw materiaal liggen. Luchtbedden zijn in vele soorten en maten te verkrijgen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en het soort matras dat u zoekt of nodig hebt, kunt u uw keuze maken uit vele luchtbedden.

Luchtbed.nl

Luchtbed.nl is dé luchtbed specialist van Nederland. Als enige winkel in Nederland richten wij ons uitsluitend op de verkoop van luchtbedden. In ons assortiment vind u alle soorten en maten luchtbedden. We werken daarbij alleen samen met de beste merken, zoals Intex luchtbedden, luchtbedden van het merk Aerobed en Nomad slaapmatten. Of u nu op zoek bent naar een luchtbed met of zonder ingebouwde pomp, voor op de camping of voor thuisgebruik, wij bieden ze aan. Kijkt u ook op onze pagina slaapmatten voor de self inflating slaapmatjes. De reden dat veel klanten voor ons kiezen is de lage prijs van onze luchtbedden. We kopen de luchtbedden groot en rechtstreeks in, zodat u profiteert van snelle levering (binnen 2 werkdagen) en een zeer scherpe prijs. Via andere webwinkels verkopen we tenten, slaapzakken, Intex zwembaden, opblaasboten, rugzakken en koelboxen.