Aerobed

Aerobed is het absolute het topmerk onder de opblaasbare bedden. Aerobedden kenmerken zich door de korte opblaastijd, ingebouwde of bijgeleverde motorpomp en hoge comfortklasse. Bij het ontwerp worden steeds de nieuwste technieken gebruikt. Jaarlijks wordt een gedeelte van het assortiment weer vervangen door nieuw ontworpen Aerobedden. De onderstaande modellen worden gemaakt van extra dik allergie-vrij PVC.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Aerobed

Aerobed staat bekend om korte opblaastijd, bijgeleverde of ingebouwde pomp en enorm hoog comfort. Hierdoor wordt Aerobed beschouw als één van de beste merken wat luchtbedden betreft. Comfort en gebruiksvriendelijkheid staat centraal bij Aerobed. Aerobed luchtbedden worden geleverd met twee jaar garantie, en de platinum modellen zelfs met vijf jaar.

De klasse van Aerobed

Aerobed luchtbedden worden gemaakt van extra dik allergie-vrij PVC. Hierdoor bent u verzekerd van extra comfort en een veilige, gezonde nachtrust. De luchtbedden van Aerobed zijn gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en bieden ieder die er op slaapt een goede nachtrust. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u logés heeft, of dat er na een verjaardagspartijtje mensen blijven slapen. Dan is het natuurlijk fijn als u uw gasten een goede slaapplaats kunt aanbieden. Aerobed heeft in het assortiment luchtbedden met een speciale bovenstructuur, die net aanvoelt als een echt matras. Een goede nacht is gegarandeerd.