Opblaasbare stoelen

In deze categorie hebben we alle opblaasstoelen voor je samengebracht. Een opblaasbare stoel is een perfect meubelstuk om een tijdelijke zitplaats te creëren. Bovendien staat hij perfect op een kinderkamer of op de camping. Een opblaasbare fauteuil is comfortabel, zo opgepompt en ook zo weer opgeborgen wanneer je hem niet meer nodig hebt.

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opblaasbare stoel

Opblaasbare stoelen zijn een prima alternatief voor gewone stoelen. De stoelen zijn enorm gebruiksvriendelijk en leuk om te zien. Na gebruik of tijdens een herinrichting kunnen de stoelen weer zeer compact kunnen worden opgeborgen. Hierdoor zijn opblaasbare stoelen perfect tijdelijk meubilair.

De soorten en maten van opblaasbare stoelen

Net als luchtbedden zijn opblaasbare stoelen in allerlei soorten en mate te verkrijgen, van relaxte poefs tot echte fauteuils. Ook zijn er stoelen in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Er zijn kleine lounge stoeltjes met poef of voetensteun. Er zijn kinderstoeltjes. Er zijn stoelen die je naast het zwembad zou kunnen zetten, en zelfs fauteuils. De keuze die u maakt is natuurlijk afhankelijk van de gelegenheid waar u de opblaasbare stoelen voor nodig hebt.

Gaat het om een groot verjaardagsfeest waar u geen extra stoelen voor wilt regelen die later in de weg gaan staan? Dan kunt u bijvoorbeeld de opblaasbare lounge stoelen nemen. Voor de helft van de prijs van een echte stoel heeft u er drie. Deze zijn niet alleen in vrolijke kleuren te krijgen, maar ook nog eens makkelijk en compact op te bergen als u ze niet meer nodig heeft. Als het feest is afgelopen, stopt u ze gewoon in de kast.

Gaat u op vakantie, maar wilt u wel comfortabel kunnen zitten op de camping? Dan is een opblaasbare fauteuil iets voor u. Met een ruim zitvlak en comfortabele armleuningen kunt u heerlijk vanuit uw luie stoel genieten van de vakantie. Er zijn zelfs modellen die een stoel en luchtbed in één zijn. Deze hoeft u alleen om te klappen om het van het zitvlak een bed te maken.

Opblaasstoelen op Luchtbed.nl

Op Luchtbed.nl verkopen we een breed assortiment opblaasbare stoelen. Een opblaasbare stoel is een prima alternatief voor een gewone stoel. Na gebruik of bij herinrichten kan de opblaasstoel zeer compact opgeborgen worden. Opblaasbare stoelen zijn er in verschillende designs (luxe en lounge designs), verschillende kleuren en verschillende afmetingen.