Opblaasbare banken

In deze categorie vind je de opblaasbanken in ons assortiment. Een opblaasbare bank zit net zo lekker als een gewone bank, maar is een stuk praktischer. Makkelijk op te blazen, eenvoudig te verplaatsen en in een handomdraai weer leeg en opgeborgen. Opblaasbare banken zijn er voor gebruik binnenshuis maar bijvoorbeeld ook voor in de tuin of op de camping.

1 Review

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Opblaasbare bank

Opblaasbare banken zijn een prima aanvulling op of alternatief voor gewone banken. De opblaasbare banken zijn enorm gebruiksvriendelijk en worden in vrolijke kleuren geleverd. Na gebruik of tijdens een herinrichting zijn de banken in een mum van tijd weer compact opgeborgen. Hierdoor zijn opblaasbare banken perfect tijdelijk meubilair.

De soorten en maten van opblaasbare banken

Net als luchtbedden zijn opblaasbare banken in verschillende groottes en designs te krijgen. Zo zijn er bijvoorbeeld kleine tweepersoons banken die een leuke aanvulling zijn op een kinderkamer, of als zitplaats kunnen dienen tijdens een verjaardagsfeest. Er zijn ook grotere sofa’s, die comfortabeler en ruimer zitten. Sommige opblaasbare sofa’s zijn ook uit te klappen om er een bed van te maken. In feite heeft u dan een bedbank, maar dan opblaasbaar.

Een opblaasbare bank gebruiken

Opblaasbare banken kunnen op verschillende manier worden ingezet. U kunt bijvoorbeeld op de volgende manieren uw opblaasbare bank gebruiken:

- Als aanvulling op uw interieur: of het nu gaat om de kinderkamer of de woonkamer, een opblaasbare bank is een leuke toevoeging. Voor de kinderen is een opblaasbare bank natuurlijk een makkelijk en goedkoop alternatief voor een echte bank. Ook kan de opblaasbare bank makkelijk worden opgeborgen als er logés zijn, of als er ander interieur voor in de plaats komt.

- Als tijdelijk meubilair. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een verjaardag, maar ook tijdens een verhuizing kan een opblaasbare bank erg handig zijn. Als u moet wachten tot uw bank wordt verhuisd, maar u wel comfortabel wilt zitten in uw nieuwe huis, kunt u een bank opblazen en daar gebruik van maken.

Opblaasbanken bij Luchtbed.nl

Bij Luchtbed.nl verkopen we een breed assortiment opblaasbare banken. Een opblaasbare bank is een prima alternatief voor een gewone bank. Na gebruik of bij herinrichten kan de opblaasbank zeer compact opgeborgen worden. Opblaasbare banken zijn er in verschillende designs (luxe en lounge designs), verschillende kleuren en verschillende afmetingen.