Outdoor luchtbedden

Outdoor luchtbedden zijn ideale kampeerluchtbedden. Outdoor luchtbedden zijn vaak gemaakt van een steviger materiaal en kunnen wel tegen een stootje. Vaak zijn de campingluchtbedden lichtgewicht en compact op te bergen, zodat het luchtbed makkelijk in je bagage past en eenvoudig mee te nemen is. Outdoor luchtbedden zijn er in verschillende vormen: zonder pomp, met ingebouwde voetpomp, met een pomp op batterijen... voor ieder wat wils.

Producten 1-30 van 46

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Outdoor luchtbedden

Outdoor op vakantie is zeer intensief en vaak erg mooi en avontuurlijk. Het is dan ook belangrijk een goede nachtrust te hebben tijdens deze vakantie. Aangezien je tijdens een outdoor vakantie zelden onder een dak slaapt, is een goed luchtbed of een goede slaapmat erg belangrijk om goed te kunnen slapen. Afhankelijk van de vakantie kunt u kiezen voor een slaapmat of een luchtbed.

Een slaapmat

Gaat u trekken? Dan is een slaapmat iets voor u. Slaapmatten zijn bedoeld voor mensen die avontuurlijke overnachtingen in de planning hebben staan. Ze zijn gemaakt voor avontuurlijke vakantiegangers die in wisselende omstandigheden moeten kunnen slapen. Slaapmatten zijn makkelijk in het gebruik. Ze zijn makkelijk op te bergen en mee te nemen. De slaapmat wordt op de rugtas gebonden, en de vakantieganger is wee klaar om verder te trekken. Doordat slaapmatten van dikker materiaal worden gemaakt dan luchtbedden zijn ze een stuk steviger en gaan ze minder snel stuk op een moeilijke ondergrond.

Veel slaapmatten zijn self-inflating. Dat betekent dat de slaapmatten zichzelf vol met lucht pompen zodra het ventiel open wordt gedraaid.

Een luchtbed

Een luchtbed is het best geschikt voor de outdoor vakantie met een vaste kampeerplek. U stelt ergens uw kamp op, en gaat overdag activiteiten doen. ’s Avonds komt u weer aan in uw kamp, waar het luchtbed voor een comfortabele en goede nachtrust zorgt.

Luchtbedden zijn dikker en comfortabeler dan slaapmatten. Hierdoor zijn ze echter wat groter en zwaarder, waardoor ze minder geschikt zijn om mee te trekken. Ook gaan ze sneller stuk op ruwe ondergrond, doordat ze van minder stevig materiaal zijn gemaakt.