Coleman luchtbedden

Coleman is een expert in kampeerluchtbedden. Een goed luchtbed is belangrijk wanneer je gaat kamperen. Zo weet je zeker dat je ook op een ongelijke, ruwe ondergrond goed zult slapen. Daarnaast is het belangrijk dat je voor kwaliteit kiest, zo neemt de kans op lekkage af en verloopt het oppompen en opbergen soepeler. En Coleman levert kwaliteit. Bekijk de Coleman luchtbedden en maak je keuze.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Coleman luchtbedden

Luchtbed.nl biedt een assortiment van allerlei populaire merken, één van de meest kwalitatieve merken binnen dit assortiment is Coleman. Met een luchtbed van Coleman ligt u hoger van de grond en heeft u geen last van kou. Bij Coleman kunt u zowel terecht voor een eenpersoons luchtbed als een tweepersoons luchtbed. Het tweepersoons luchtbed is opgedeeld in twee compartimenten die onafhankelijk van elkaar opgepompt kunnen worden. Zo kan per persoon worden bepaald hoe hard een compartiment moet zijn en rolt u niet steeds naar het midden. Coleman biedt ook een variant voor lange mensen aan, wanneer u wat langer bent hoeft u met dit luchtbed van Coleman dan ook niet meer buitenboord te liggen.

 

Coleman luchtbed kiezen

Wanneer u voor een luchtbed van Coleman kiest vindt u kwaliteit belangrijk. Doordat Coleman werkt met een speciaal PVC is de kans op lekkage kleiner en is het luchtbed bestendig tegen scherpe voorwerpen. Ontstaat er toch een gaatje? Dan kunt u dit dichten met het meegeleverde reparatiesetje. Coleman is al jaren een betrouwbare fabrikant van luchtbedden en een merk met de minste garantiegevallen. Op alle luchtbedden van Coleman wordt 2 jaar garantie gegeven.

 

Tevens zijn de luchtbedden zeer compact en daarom zeer geschikt om mee te kamperen. Voor lange mensen tot 198 cm is de Coleman Maxi Comfort het interessantst. Bent u allebei lang? Dan is ook de tweepersoons variant geschikt, ook deze is namelijk voor lange mensen tot 198 cm gemaakt. De kleinere eenpersoons klassieker is geschikt voor mensen tot 188 cm.

 

Coleman is al meer dan 100 jaar actief en begonnen als producent van zaklantaarns. Tegenwoordig is Coleman de grootste producten van allerlei outdoor producten.

 

Coleman luchtbed kopen

Kiest u voor een luchtbed van Coleman of gaat u toch liever voor een ander merk? Bekijk het volledige assortiment van Luchtbed.nl en maak vervolgens de juist keuze. Als u een luchtbed van Coleman of een andere merk geschikt vindt kunt u dit in uw winkelmandje plaatsen en daarna verder winkelen of afrekenen. U kunt afrekenen via een beveiligde pagina (SSL). Blijkt uw Coleman luchtbed uiteindelijk toch niet zoals verwacht? Dan wordt het aankoopbedrag teruggestort of kunt u uw luchtbed ruilen.

 

Bestelt u voor 13:00? Dan kunt u uw bestelling dezelfde avond nog thuis verwachten. Vanaf €50,- betaalt u geen verzendkosten. Heeft u vragen over een luchtbed van Coleman of heeft u hulp nodig bij het bestelproces? Dan kunt u contact opnemen via 085-1044334 of klantenservice@gobbo.nl.