Voetpomp of batterijpomp

Luchtbed en pomp in één, hoe handig is dat? Een aantal luchtbedden in ons assortiment kunnen opgeblazen worden met een ingebouwde voetpomp. Door met je voet op een hoek van het luchtbed te pompen wordt het luchtbed opgeblazen. Ook hebben we luchtbedden waar een batterijpomp zit ingebouwd. Even op de knop drukken en je luchtbed is vol. Ideale luchtbedden voor slaapplaatsen zonder stroomvoorziening.

Luchtbedden met ingebouwde voetpomp

Het oppompen van een luchtbed is iets wat de meeste mensen niet graag doen. Gelukkig bedenken steeds meer fabrikanten handige ideeën om het oppompen van uw luchtbed te versimpelen. De ingebouwde voetpomp is hier een uitstekend voorbeeld van, de voetpomp zit al in uw luchtbed verwerkt en hoeft niet apart vervoerd te worden. Deze oplossing zal u veel zoekwerk schelen en bespaart tijdens het reizen op schaarse bagageruimte.

 

Luchtbedden met ingebouwde batterijpomp

Wanneer je kiest voor een luchtbed met ingebouwde batterijpomp kun je met het vermogen van een aantal simpele batterijen het luchtbed oppompen. Zeer eenvoudig, zonder dat je een aparte pomp mee te hoeven nemen en zonder dat je afhankelijk bent van een stopcontact in de buurt. Luchtbedden op batterijen zijn er net als andere luchtbedden in allerlei soorten en maten. Eenpersoons luchtbedden met een batterijpomp, tweepersoons luchtbedden met een batterijpomp, je vindt ze allemaal bij Luchtbed.nl.

 

Betaalbare luchtbedden met ingebouwde voet- of batterijpomp

Bij Luchtbed.nl vinden we het belangrijk om kwaliteit te leveren en tegelijkertijd ook betaalbaar te zijn. Zo hebben wij uitstekende ervaringen met de luchtbedden met een ingebouwde voetpomp van Intex. Onze luchtbedden met een pomp op batterijen zijn ook van het merk Intex. De luchtbedden zijn zowel geschikt voor thuis als tijdens het kamperen en worden standaard geleverd met één jaar fabrieksgarantie. Bekijk ons assortiment en bestel direct.

 

Luchtbed met ingebouwde pomp kopen

Luchtbed.nl heeft bestellen heel eenvoudig gemaakt. U kunt onze producten in onze webwinkel bekijken en vervolgens direct in uw winkelmandje stoppen en bestellen. Voldoet een luchtbed met ingebouwde voetpomp of luchtbed op batterijen toch niet aan uw wensen? Bekijk dan eens onze slaapmatten die zichzelf opblazen of kies voor een luchtbed met elektrische pomp.

 

Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 geplaatst en betaald worden, worden dezelfde dag nog ingepakt en verzonden. Levertijd binnen Nederland en naar België is 1 werkdag. Onze bestellingen worden bezorgd door PostNL. Bij een aankoopwaarde boven de € 50 betaal je geen verzendkosten. Wanneer de aankoopwaarde onder de € 50 ligt betaal je € 5,95 verzendkosten. Heb je vragen of wil je graag advies over de aankoop van je luchtbed met batterijpomp of voetpomp? Je kunt ons op werkdagen telefonisch bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur via 085-1044334 en mailen kan via klantenservice@gobbo.nl.