Intex luchtbedden

Intex is dé luchtbedspecialist en levert de meest comfortabele, duurzame en innovatieve luchtbedden in hun prijsklasse. Intex luchtbedden staan bekend als hoogwaardige kwaliteitsluchtbedden. Het assortiment Intex luchtbedden kan worden opgesplitst in de categorieën 'Kampeer luchtbedden' en 'Thuis luchtbedden' en daarbinnen heb je allerlei mogelijkheden: eenpersoons, twijfelaars, tweepersoons, hoog, laag, praktisch en basic of ultra deluxe. Bij Intex vind je altijd een geschikt luchtbed, voor elk type slaper en elk budget.

Producten 1-29 van 51

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Intex luchtbedden

Intex is een vooraanstaand bedrijf als het om luchtbedden gaat. Intex is in het algemeen vooral bekend om de hoge kwaliteit Intex zwembaden. Maar daarnaast produceert Intex ook tientallen verschillende luchtbed modellen. Duurzame, comfortabele en innovatieve luchtbedden van hoge kwaliteit zijn de regel bij Intex. Hoewel het bedrijf bekend staat als een van de leidinggevende bedrijven op het gebied van luchtbedden, betekent dat niet dat alle luchtbedden van Intex duur zijn. Intex biedt goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Alle luchtbedden hebben 1 jaar fabrieksgarantie.

Twee soorten Intex luchtbedden

De luchtbedden die Intex maakt kan men in twee klassen indelen; “kampeerluchtbedden” en “thuisluchtbedden”. Intex biedt een uitgebreid assortiment aan luchtbedden in beide categorieën.

Intex kampeer luchtbedden

Intex heeft een zeer ruim assortiment kampeerluchtbedden. U kunt een keuze maken die afhankelijk is van uw budget, persoonlijke voorkeur en uw intenties. Wilt u bijvoorbeeld met de kinderen naar de camping, of gaat u misschien een paar weken wildkamperen in de bossen? Intex heeft voor ieder wat wils. Er zijn goedkope eenpersoonsluchtbedden in alle formaten en van verschillende diktes. Deze hebben natuurlijk ook verschillen in comfort. Meer comfort zal minder goedkoop zijn, maar als u daar waarde aan hecht is dat zeker het overwegen waard. Kampeerluchtbedden zijn over het algemeen gemaakt op duurzaamheid, omdat ze natuurlijk heen en weer gesleept worden op vakantie. Op de website staat het volledige assortiment van Intex. Let u goed op de dikte en het formaat van het luchtbed bij het maken van een keuze.

Intex luchtbedden voor thuis

Thuisluchtbedden zijn gemaakt op comfort. Veel thuisluchtbedden zijn zó ontworpen dat ze lijken op een gewoon bed. Vaak zijn thuisluchtbedden ook van ongeveer hetzelfde formaat en dezelfde hoogte, voor extra comfort. Ook hier is weer een keuze uit verschillende bedden te maken. Eén- of tweepersoonsluchtbedden, dik of dun, groot of klein, de keuze is aan u.