Zelfopblaasbaar luchtbed

Zelfopblaasbaar luchtbed

Voor wanneer er plotseling iemand blijft overnachten biedt een luchtbed de perfecte oplossing. Voor iedereen die liever niet meer laat in de avond nog een luchtbed op wilt pompen zijn er diverse zelfopblaasbare luchtbedden beschikbaar, om het u nog makkelijker te maken.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Zelfopblaasbaar luchtbed

Zelfopblaasbaar luchtbed kopen? Op Luchtbed.nl bent u aan het juiste adres voor luchtbedden, slaapmatten of airbeds van verschillende merken. Een zelfopblaasbaar bed is doorgaans tussen de 3 en 8 cm dik. Door simpelweg het ventiel van het zelfopblaasbare luchtbed los te draaien en hem uit te rollen blaast het luchtbed zichzelf op. U draait vervolgens het ventiel dicht en u kunt vervolgens heerlijk zacht liggen op een zelf opblaasbaar luchtbed. Bij het opbergen drukt u zonder al te veel moeite alle lucht weer uit de zelfopblaasbare luchtbedden door deze rustig en strak op te rollen. Vervolgens draait u het ventiel dicht en u krijgt een vacuum platte rol die u makkelijk mee kunt dragen. Op deze manier hoeft u dus nooit meer uw luchtbed op te blazen of te pompen. Toch ligt u met een zelf opblaasbaar luchtbed een stuk zachter dan op een matje.

Zelfopblaasbare luchtbedden

De eerste keer dat u het zelfopblaasbare luchtbed gebruikt is het verstandig om het slaapmatje even een uur te laten liggen met het ventiel open zodat het materiaal in het luchtbed even kan uitzetten. De meeste zelfopblaasbare luchtbedden op Luchtbed.nl zijn tussen de 3 en 8 cm dik, zijn echte kwaliteitsmatten van polyester textuur, hebben een regelbare luchtdruk door draaibaar ventiel en komen met reparatieset. Luxe voor het kamperen, zeer belastbaar en snel opgeblazen! Zelf opblaasbare luchtbedden zijn ideale luchtbedden voor het tenten, kamperen of als er een onverwachte slaapgast op bezoek komt.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.