Intex luchtbedden

Intex luchtbedden

De luchtbedden van Intex Recreation Corp zijn hoogwaardig en verkrijgbaar in verschillende varianten. Intex ontwerpt en produceert al meer dan 40 jaar producten, waaronder luchtbedden, voor indoor en outdoor recreatie.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Intex luchtbedden

Het bedrijf Intex Recreation Corp ontwerpt al meer dan 40 jaar producten voor indoor en outdoor recreatie. Intex heeft een breed en uiteenlopend assortiment met voor ieder wat wils. Ze produceren naast onder andere luchtmatrassen en sportartikelen ook luxueuze luchtbedden. Deze bedden zijn gemaakt van materialen met hoogwaardige kwaliteit in diverse prijsklassen en designs. Ze zijn te krijgen in 1 of 2 persoons varianten in verschillende hoogtes en kleuren. Er zijn zelfs boxspring varianten beschikbaar. De luchtbedden zijn zeer gebruiksvriendelijk, waterdicht en zeer gemakkelijk schoon te houden. Sommige varianten worden geleverd met externe batterij pomp maar daarnaast zijn er ook luchtbedden met ingebouwde pompen. We bieden ook varianten aan die beschikken over ingebouwde dekens en hoofdkussens.

Binnen en buiten

Er zijn luchtbedden speciaal voor outdoor en recreatie, maar ook voor in huis om uw gasten een comfortabele slaapplek te bieden. Hierdoor vindt u altijd een model die bij u past. De meeste bedden worden standaard geleverd met handige draag/opberg tas waardoor het vervoeren erg gemakkelijk is.

Populair

Voor de mensen die moeite hebben om een goede keuze te maken hebben wij een selectie gemaakt van de populaire luchtbedden.

Intex luchtbed kopen

Een Intex luchtbed kopen is een goede investering door de lange levensduur. Een Intex bed gaat namelijk jaren mee. Is er iets aan de hand met het bed? Wij hanteren garanties van minimaal een jaar zodat u er zeker van kan zijn dat u waarde voor uw geld krijgt. Als u op zoek bent naar een luchtbed van duurzame kwaliteit met een hoog comfortgehalte wat ook nog erg gemakkelijk in gebruik en hygiëne is, dan is een luchtbed van Intex een zeer goede keuze. U kunt direct online een luchtbed naar keuze bestellen. Betalen kan gemakkelijk en betrouwbaar via iDeal, PayPal, Afterpay of met uw creditcard. Bestel nu een echte Intex voor een onverslaanbaar lage prijs op Luchtbed.nl, de luchtbedden specialist van Nederland. Als u vragen of opmerkingen heeft, twijfel niet en stuur een mail naar: info@luchtbed.nl.