Handpomp

Handpomp

Om gemakkelijk uw luchtbed op te blazen maakt u gebruik van een handpomp. Zowel bij de neerwaarste als de opwaarste beweging wordt er lucht in het luchtbed geblazen, waardoor het oppompen nog sneller gaat. Gebruik de handpompen ook voor een opblaasbaar zwembad of diverse ballen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Handpomp

Een luchtbed moet voor gebruik natuurlijk wel opgeblazen worden. Met een handpomp luchtbed kunt u gemakkelijk en snel uw luchtbed opblazen. Waarschijnlijk kent u die oude voetpompen nog wel waar men vroeger een luchtbed mee oppompte. Bij elke voetbeweging schoot het slangetje uit het ventiel en opblazen gebeurde enorm langzaam. Die tijd is voorbij met de introductie van de handpomp. Een luchtbed handpomp blaast met een dubbele actie. Zowel bij de neerwaartse als de opwaartse beweging wordt het luchtbed opgeblazen. Dankzij verschillende opzetstukken blijft de slang van de handpomp altijd goed in het ventiel van het luchtbed zitten. Dit maakt het opblazen met een luchtbed handpomp tot een gemakkelijke activiteit voor jong en oud.

Luchtbed handpomp kopen

Een handpomp luchtbed is niet alleen te gebruiken voor het opblazen van uw luchtbed. Onze handpompen kunnen ook gebruikt kan worden voor het opblazen van een zwembad, een bootje of ballen. De verschillende opzetstukken van een luchtbed handpomp laten u alles opblazen met slechts één apparaat. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan handpompen voor uw luchtbed tegen uiterst scherpe prijzen.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.