Garantie

Het doel van Luchtbed.nl is om de hoogste kwaliteit te kunnen bieden voor een betaalbare prijs. Op Luchtbed.nl vindt u daarom ook een uitgebreid assortiment kwaliteitsluchtbedden. Bij Luchtbed.nl kunt u een aantal punten van ons verwachten:

  • Gegarandeerd tevreden klanten
  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • 14 dagen recht om te retourneren

Het kan voorkomen dat uw luchtbed bijvoorbeeld lek gaat of langzaam leegloopt, waardoor u niet optimaal kunt genieten van de nachtrust op uw luchtbed. Op de meeste producten uit onze webshop zit een garantie van één jaar. Mocht uw luchtbed in deze tussentijd kapot gaan door een fabricage fout, neem dan contact met onze klantenservice op. Onze medewerkers zullen uw klacht in behandeling nemen en oordelen of er daadwerkelijk sprake is van een fabricagefout. Mocht dit het geval zijn, dan treedt de garantieprocedure in werking. U kunt dan kosteloos een nieuw exemplaar toegestuurd krijgen.

Bent u niet helemaal tevreden over uw bestelling? U heeft dan tot 14 dagen na uw aankoop de tijd om het product te retourneren. U kunt contact opnemen met onze klantenservice om een retourformulier aan te vragen.