Velours luchtbed

Velours luchtbed

De meeste luchtbedden hebben een afdeklaag van velours. Velours ligt erg comfortabel en geeft een zacht gevoel tijdens uw nachtrust. Het materiaal is geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik, is erg duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Velours luchtbed kopen

Verschillende velours luchtbedden in diverse maten, kleuren, uitvoeringen en merken. Een voorbeeld is het bekende velours luchtbed van Intex. Velours luchtbedden hebben een velours tijk en slapen daardoor zeer comfortabel. De meeste velours luchtbedden zijn verkrijgbaar in de kleuren (marine) blauw en groen en zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik. U kunt zelf op de specifieke productpagina’s per velours luchtbed de specificaties en geschiktheid bekijken. Ook kunt u dan selecteren op u een 1 of 2 persoons velours luchtbed wilt. Velours luchtbedden hebben een heerlijk zachte pluche bekleding. Het materiaal is van duurzame Pvc constructie en de luchtbedden zijn eenvoudig op te pompen/leeg laten lopen. Zoals vermeld zijn de meeste velours luchtbedden voor zowel binnen als buitengebruik. Kortom: een ideaal luchtbed voor camping/caravan/thuis gebruik.

Velours luchtbedden

De pluche bekleding aan de bovenzijde van deze luchtbedden geven u een luxe 5-sterren gevoel.Het luxe slaapoppervlak van pluche helpt tevens tegen het verschuiven van het beddengoed. De bekleding van een velours luchtbed is eenvoudig te reinigen en waterbestendig gemaakt zodat het luchtbed ook geschikt is voor gebruik op de camping. De luchtbedden met beklede bovenzijde zijn erg duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Waar wacht u nog op? Bestel nu een velours luchtbed voor extra slaapcomfort! De meeste luchtbedden komen met een handige opbergtas en reparatieset. Toch op zoek naar een ander luchtbed. Bekijk dan eens een canvas luchtbed of een rubber luchtbed.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.