Soort

Soort

Luchtbedden zijn handig voor elke situatie, maar de juiste luchtbed kan per situatie verschillen. U kunt terecht in ons assortiment wanneer u het liefst een groot luchtbed wilt of juist een outdoor luchtbed. Bekijk het aanbod vindt het luchtbed dat geschikt is voor u.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Soort luchtbedden

Een luchtbed is essentieel voor een goede nachtrust. Voor kamperen en logés zijn ze erg gemakkelijk te gebruiken. U hoeft dan niet een matras aan te schaffen die u lastig kan opbergen. De ene persoon houdt van een groot en dik luchtbed en de ander houdt juist weer van een klein dun matje. Een voordeel van een luchtbed in plaats van een oprolbaar matje is, dat een luchtbed veel zachter ligt. Een matje ligt echter weer wat warmer op een koude grond. Dit komt omdat een matje ingesloten lucht heeft en dit niet kan circuleren. Zo een soort matje is gemaakt van rubber met een textiel bekleding. Er zijn ook luchtbedden die van kunststof zijn gemaakt. Deze zijn minder geschikt om op te slapen, maar weer ideaal om mee in het water te gaan.

Opblazen, oppompen of een voetpomp

Je kunt een luchtbed opblazen met de hand, mond of met een voetpomp. Steeds vaker wordt voor het oppompen een elektrische pomp gebruikt. Deze zijn soms ook ingebouwd. Dit kan erg handig zijn als u op de camping zit waar geen elektriciteit zit. Als u een logé krijgt is het bed ook zo opgepompt. Er zijn ook slaapmatten die zichzelf opblazen. Deze matjes zijn gemaakt van materiaal dat vanzelf bol gaat staan. Om het matje gemakkelijk mee te nemen, haalt u het ventiel eruit en rolt u het matje stevig op. Zo wordt de lucht eruit geperst.

Online bestellen op Luchtbed.nl

Luchtbed.nl is de specialist op het gebied van luchtbedden, slaapmatten en accessoires. U vindt hier een uitgebreid assortiment waaronder outdoor, in-home, camping luchtbedden, luxe luchtbedden en slaapmatten van verschillende merken en fabrikanten en in verschillende formaten. Bestel eenvoudig online via ons veilige betaalsysteem. Uw product wordt dan netjes thuisbezorgd zodat u zeer binnenkort kunt genieten van uw bestelling!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.