Mummie slaapzakken

Mummie slaapzakken

Mummie slaapzakken zijn een ideale oplossing wanneer u gaat kamperen in Nederland, of op een andere locatie waar het 's nachts flink afkoelt. Doordat mummie-slaapzakken nauw om het lichaam vallen houden ze warmte goed vast en zult u het niet snel koud hebben tijdens uw overnachting!
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Mummie slaapzakken assortiment

Een mummie slaapzak verschilt van een normale slaapzak doordat er een extra stuk aan de bovenkant is gemaakt wat u over uw hoofd kan trekken. Deze mummie slaapzakken zijn geschikt voor kamperen en slapen in koude omstandigheden. In ons assortiment vindt u slaapzakken voor verschillende temperatuurklassen. Let er dus op wanneer u een slaapzak gaat kiezen dat u van te voren bedenkt waar u deze voor gaat gebruiken. Gaat u wildkamperen of backpacken en slapen in de natuur? Dan is het prettig om een slaapzak te kiezen met een hogere warmteklasse. Neemt u uw slaapzak mee op uw kampeervakantie in het warme zuiden? Dan kunt u er prima één kiezen die iets minder warm is. U zou ook kunnen gaan voor een lakenzak of deken slaapzak. De lakenzak is een slaapzak van lakenstof die ideaal is voor slapen in de warmte en een dekenmodel slaapzak heeft de vorm van een dubbelgevouwen deken.

Bij ons vindt u mummie slaapzakken in het assortiment in verschillende warmteklassen, lengtematen en prints. Want naast dat een mummie slaapzak erg praktisch is, is het ook fijn als hij er leuk uit ziet! Wij hebben een aantal merken in ons assortiment zoals ‘Highlander’ en ‘Coleman’ die hoge kwaliteit producten leveren. Wanneer u de slaapzak gaat gebruiken tijdens het backpacken is gewicht een belangrijke factor. Om die reden hebben wij ze beschikbaar in verschillende materialen en gewichtsklassen. Hierdoor vindt u in ons assortiment ook een lichtgewicht slaapzak naar wens!

Wanneer kies ik voor een mummie slaapzak?

Mummie slaapzakken zijn gemaakt voor outdoor gebruik. Ze zijn uitermate geschikt voor slapen in extreme temperaturen omdat het hoofd ook goed warm wordt gehouden door het verlengstuk aan de bovenkant. Wanneer u dus gaat kamperen en slapen in een tentje is een mummie slaapzak op zijn plaats. Daarnaast sluiten mummieslaapzakken beter om het lichaam heen waardoor de warmte goed in de slaapzak blijft en u het niet snel koud zult hebben. De ventilatie is hierdoor wat minder, maar wanneer het koud is wordt er meer waarde gehecht aan het behouden van de warmte.

Hoe gebruik ik een mummie slaapzak?

Het gebruik van een mummie slaapzak is eenvoudig. Bovenaan de slaapzak start de rits. Deze kunt u helemaal tot onderaan openritsen en er in gaan liggen of zitten. Vanuit een zittende positie kunt u de slaapzak vanaf onderaan naar boven weer dichtritsen. Als u niet wilt dat de rits tijdens uw slaap langzaam omlaag gaat kunt u het klittenband aan de bovenkant ook dichtplakken. Hierdoor blijft de slaapzak goed dicht en kunt u heerlijk warm slapen.

Online bestellen op Luchtbed.nl

Als u een mummie slaapzak wilt kopen, bent u op onze site aan het juiste adres. Wij hebben verschillende varianten beschikbaar in ons assortiment, wij hebben snelle levering en producten voor de laagste prijzen! U plaatst het product naar wens in de winkelmand en vanuit daar kunt u de bestelling plaatsen. Als u klikt op de knop bestelling afronden komt u vervolgens in het scherm waar u uw bestelgegevens kunt invullen. Tot slot kunt u nog de betaling plaatsen om de bestelling af te ronden. Wij bieden ook de optie om achteraf te betalen met Afterpay. Wanneer u op onze website voor 16.45 bestelt kunt u het product de volgende dag al thuis ontvangen! Bestelt u in het weekend dan worden de producten meestal op dinsdag geleverd.