Luchtbedtextiel

Luchtbedtextiel

Luchtbedtextiel is bedoeld om extra hygiëne en slaapcomfort te bieden. U kunt uw luchtbedhoeslaken of uw lakenzak eenvoudig wassen en vaker gebruiken. Daarnaast geeft het extra bescherming aan uw slaapzak en luchtbed waardoor deze langer mee zullen gaan.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Bedtextiel voor uw luchtbed

Wanneer u slaapt op een luchtbed is het fijn als er een hoeslaken om het luchtbed geplaatst wordt. Of wanneer u gaat kamperen in een warm land is het fijn om enkel in een lakenzak te liggen. Op Luchtbed.nl vindt u een assortiment met bedtextiel voor het kamperen. Wij willen met onze producten uw logeerpartij of tripje naar de camping zo comfortabel mogelijk maken. Bent u dus op zoek naar een hoeslaken voor uw luchtbed of een lakenzak? Kijk dan gerust even rond! Wij bieden producten van hoge kwaliteit voor de laagste prijzen. Onze producten worden allen rechtstreeks vanuit onze leverancier geleverd zodat u zo snel mogelijk uw luchtbedtextiel in ontvangst kunt nemen.

Hoeslaken voor luchtbed

Met een hoeslaken voor uw luchtbed zorgt u voor een extra zachte ondergrond om op te slapen en het hoeslaken biedt extra hygiëne. Het luchtbedhoeslaken is makkelijk in gebruik. De randen van het laken hebben elastieken hoeken waardoor u het hoeslaken voor uw luchtbed eenvoudig om de hoeken kunt trekken. Wanneer u de hoeken goed bevestigt blijft het hoeslaken stevig zitten en slaapt het heerlijk. Wanneer u het niet langer gebruikt haalt u het hoeslaken ook weer eenvoudig van het luchtbed af en kunt u het wassen in de wasmachine.

Eigenlijk zijn alle hoeslakens geschikt voor luchtbedden. Let er bij uw aankoop wel op dat u kiest voor de juiste afmetingen. Een eenpersoonsvariant past uiteraard niet om een tweepersoonsluchtbed. De meeste luchtbedhoeslakens passen ook op de extra hoge luchtbedden. U trekt ze in dat geval alleen over de bovenste laag heen.

Wanneer gebruikt u een lakenzak?

Een lakenzak is eigenlijk een slaapzak van lakenstof. De lakenzak kan op meerdere manieren gebruikt worden. Ten eerste is een lakenzak ideaal voor wanneer u gaat kamperen in een zeer warm klimaat. U kunt dan in de lakenzak gaan liggen die u enigszins warmte biedt en prettig aanvoelt, maar goed ventileert en heerlijk luchtig is. Ten tweede kunt u een lakenzak ook in uw normale slaapzak plaatsen. Mocht u snel zweten of vindt u het snel te warm, dan neemt een lakenzak al een deel van het lichaamsvocht op. Dit komt vervolgens niet in de slaapzak terecht komt. Als u in een lakenzak in uw slaapzak ligt kunt u ook wat makkelijker uw slaapzak openritsen zonder meteen niets meer over u heen t hebben. Een derde manier waarop een lakenzak gebruikt kan worden is door backpackers of reizigers die veel in hostels slapen. Niet alle hostels zijn even schoon waardoor het prettig kan zijn om in een eigen lakenzak onder het beddengoed van het hostel te slapen.

Luchtbedtextiel wassen

Eigenlijk alle hoeslakens en lakenzakken kunnen in de wasmachine. Afhankelijk van het materiaal waarvan ze gemaakt zijn kunnen ze gewassen worden op temperaturen van 40 tot 90 graden. Meestal staat de maximale wastemperatuur vermeld op de verpakking of bij het product. De hoeslakens kunnen vervolgens in de droger, maar voor een extra fris effect kunt u ze ook buiten (of binnen) uithangen. Wanneer u echt zijdezacht wilt slapen kunt u de producten van lakenstof ook nog strijken. Al met al is het onderhoud van luchtbedtextiel eenvoudiger dan het wassen van uw slaapzak of het schoonmaken van uw luchtbed. Hierdoor is het een verstandige keuze om deze producten aan te schaffen. U heeft daardoor minder onderhoudt aan uw campingproducten én ze gaan langer mee als u er goed mee omgaat!

Luchtbedtextiel online kopen op Luchtbed.nl

Heeft u uw luchtbedhoeslaken of lakenzak naar wens gevonden op onze website? Dan kunt u deze eenvoudig toevoegen aan de winkelmand en bestellen. Vul uw adresgegevens in en kies uit één van onze veilige betaalmethoden. Wanneer u op Luchtbed.nl besteld voor 16.45 kunt u de producten de volgende dag al thuis ontvangen. Bestelt u vrijdag na 17.00 of in het weekend dan wordt uw aankoop vaak op dinsdag geleverd. Mocht u vragen hebben over welk hoeslaken het beste past bij uw luchtbed of als u meer vragen heeft over onze levering kunt u altijd terecht bij onze vriendelijke klantenservice.