Deken slaapzakken

Deken slaapzakken

Vind hier een overzicht van onze deken slaapzakken. In een deken slaapzak kunt u vrij bewegen en blijft de warmte toch goed bewaard zodat u het niet koud zult krijgen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@luchtbed.nl

Dekenmodel slaapzak

Een dekenmodel slaapzak, ook wel een dekenslaapzak genoemd, heeft de vorm van een dubbelgevouwen deken. Hierdoor is dit product multifunctioneel. Het kan gebruikt worden als slaapzak, maar het kan ook gebruikt worden als deken. Door de slaapzak simpelweg open te ritsen creëert u een deken zoals u hem thuis op uw bed heeft liggen. Deken slaapzakken zijn geschikt voor verschillende doeleinden. U kunt ze gebruiken als u gaat kamperen, of als u een logee krijgt.

Op Luchtbed.nl vindt u een assortiment met verschillende soorten dekenslaapzakken. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen voor gebruik in verschillende temperaturen. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie naar de zon, dan wilt u niet een té dikke slaapzak omdat het daar ’s nachts ook nog redelijk warm is. Gaat u kamperen in Nederland, dan is een dekenmodel slaapzak met een hoge warmteklasse juist wel ideaal! Naast de dekenslaapzakken hebben wij ook lakenzakken en mummie slaapzakken.

Waarom kiezen voor een deken model slaapzak?

Een deken slaapzak verschilt van een mummieslaapzak door zijn vorm. In deze slaapzak heeft u meer ruimte omdat het zich niet precies om het lichaam vormt maar recht is. U kunt dus wat vrijer bewegen en makkelijk omdraaien in deze slaapzak. Een ander voordeel is het feit dat deze slaapzakken opengeritst kunnen worden waardoor u eenvoudig een tweepersoonsdeken creëert. Slaapt u dus onverwachts met twee personen, dan heeft u altijd een noodoplossing! Een dekenslaapzak is ook sneller geschikt voor het gebruik in meerdere temperaturen. Wanneer het koud is kunt u hem dichtgeritst gebruiken en wanneer u het gebruikt op een warmere plek kunt u hem openritsen voor ventilatie. Wanneer u de slaapzak wilt opbergen kunt u hem dubbelvouwen en oprollen en in de meegeleverde hoes plaatsen.

Deken slaapzak kopen op Luchtbed.nl

Heeft u de keuze gemaakt voor een deken slaapzak? Dan kunt u deze in uw winkelmand plaatsen. Wanneer u deze opent vindt u een overzicht van de producten die u wilt aankopen. Klik vervolgens op bestelling afronden om de bestelling te plaatsen. In de volgende schermen krijgt u de gelegenheid om uw adresgegevens in te vullen en de betaling te voldoen. Bij ons kunt u op verschillende manieren betalen. Wanneer wij uw betaling en bestelling hebben ontvangen zullen wij uw product zo snel mogelijk verzenden zodat u het de volgende dag in huis kunt ontvangen! Voor de meeste bestellingen geld: voor 16.45 bestelt, morgen in huis! Mocht u verder nog vragen hebben over onze bestelmethoden, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice.