Voetpomp

Voetpomp

Een voetpomp kan erg gemakkelijk worden gebruikt om uw luchtbed, zwembad of zelfs diverse ballen op te blazen. Door de handige opzetstukjes kan een voetpomp voor verschillende doeleinden worden gebruikt en zal het minder snel uit een ventiel schieten.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Voetpomp kopen op Luchtbed.nl

Een voetpomp is een pomp die klein en compact is waardoor hij handig mee te nemen is. Daarnaast kunt u rechtop staand pompen, dit is prettig voor uw rug en voorkomt klachten doordat u voorover moet bukken zoals bij een handpomp. Een voetpomp is ideaal om mee te nemen op vakantie. De pomp neemt weinig ruimte in, is lichtgewicht en is daardoor makkelijk mee te nemen. Met een voetpomp kunt u uw luchtbed, uw opblaasboot of uw andere opblaasartikelen eenvoudig opblazen.

Wij hebben in ons voetpompen assortiment pompen in verschillende maten. Wanneer u de pomp gaat gebruiken voor een opblaasbal of klein luchtbed kunt u prima een kleine pomp aanschaffen. Maar als u er grotere opblaasartikelen mee gaat opblazen kunt u het beste voor een grote voetpomp kiezen.

Hoe werkt een voetpomp?

Een voetpomp is eenvoudig te gebruiken door iedereen. Bij iedere voetpomp worden een aantal opzetstukjes geleverd voor aan de slang. Deze hebben allemaal een ander formaat tuutje, waardoor de pomp passend gemaakt kan worden voor ieder ventiel. Plaats het juiste opzetstukje aan de slang en zorg ervoor dat u deze goed in het luchtbedventiel plaatst zodat hij er niet meer uit kan schieten. Plaats u voet op de pomp en trap de pomp in. Wanneer u dit doet wordt er direct lucht in het luchtbed geblazen. Als u uw voet lichtelijk optilt vouwt de pomp zichzelf automatisch uit. Blijf dit herhalen tot het artikel is opgeblazen.

Hoe weet ik dat ik klaar ben met pompen?

Wanneer het grootste deel van de lucht met de voetpomp in uw luchtbed is gepompt lijkt het al snel of het artikel hard genoeg is. Vergist u zich hier niet in want door temperatuurwisselingen kan het luchtbed nog wat krimpen of uitzetten en wordt het geleidelijk iets zachter. Het is dus verstandig om een luchtbed of dergelijk opblaasartikel net iets harder op te pompen dan u comfortabel acht. Vooral wanneer het opblaasartikelen zijn die overdag in de zon en warmte liggen en ’s nachts in de dalende temperatuur ook buiten zijn. Als u uw product wilt testen op stevigheid kunt u het beste eerste de pompslang eruit halen en het ventieldopje sluiten voordat u er op gaat liggen.

Kan ik de voetpomp voor alle opblaasbare artikelen gebruiken?

Bij alle voetpompen in ons assortiment zitten verschillende opzetstukjes zodat ze geschikt zijn voor alle luchtbedden, opblaaszwembaden, opblaasbanken en noem maar op. Bij een voetpomp moet u wel rekening houden met de inspanning die het u zelf kost. Als u écht grote opblaasproducten heeft kan het prettiger zijn om een elektrische pomp te overwegen.

Voetpomp voor een luchtbed kopen

Via Luchtbed.nl kunt u simpel en snel een voetpomp kopen om uw luchtbed mee op te pompen. U kiest de voetpomp die bij uw wensen past en plaatst deze in de winkelmand. Vervolgens controleert u uw bestelling en plaatst u deze door op bestelling afronden te klikken. Vervolgens hoeft u alleen nog uw gegevens in te vulling en de betaling te maken. Mocht u liever achteraf betalen, dan is dit ook mogelijk met Afterpay! Zodra uw bestelling is geplaatst ontvangt u een orderbevestiging met informatie over uw bestelling. Als u op werkdagen besteld voor 16.45 uur heeft u vaak uw bestelling de volgende dag al in huis. Besteld u in het weekend, dan kunt u de levering op dinsdag verwachten.