Handpomp

Handpomp

Om gemakkelijk uw luchtbed op te blazen maakt u gebruik van een handpomp. Zowel bij de neerwaarste als de opwaarste beweging wordt er lucht in het luchtbed geblazen, waardoor het oppompen nog sneller gaat. Gebruik de handpompen ook voor een opblaasbaar zwembad of diverse ballen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Handpomp kopen op Luchtbed.nl

Een handpomp is een prima pomp om snel en makkelijk uw luchtbed of andere opblaasproducten op te pompen. Wanneer u op vakantie gaat en uw luchtbed wilt oppompen of wanneer u een opblaaskrokodil of opblaaszwembad wilt opblazen voor recreatief gebruik is het fijn als u een pomp heeft. Wanneer u de opblaasartikelen met uw mond gaat opblazen kunt u duizelig worden en vaak komt er wat speeksel mee met opblazen. Dit is niet ideaal voor de opblaasproducten. Om deze reden wordt ten alle tijden aangeraden om opblaasproducten met een (hand)pomp op te pompen!

Op Luchtbed.nl vindt u een variërend assortiment handpompen. Wij hebben handpompen waarbij u de pomp op de grond moet plaatsen en met de hendel moet pompen en pompen die u gewoon in uw handen kunt houden. Kijk rustig rond in ons assortiment en vind de ideale handpomp!

Hoe werkt een handpomp?

Met een handpomp kunt u uw luchtbed snel en met een kleine inspanning snel opgeblazen krijgen! Het gebruik van de handpomp gaat als volgt. Zorg ten eerste dat u controleert wat voor ventiel uw luchtbed of opblaasartikel heeft. Bij onze handpompen worden eigenlijk altijd opzetstukjes geleverd voor op de slang. Hiermee kunt u de handpomp passend maken voor ieder luchtbed. Wanneer u het juiste opzetstukje op de slang heeft geplaatst kunt u deze in het ventiel steken. Zorg dat hij er goed in zit voordat u begint met pompen. Zet vervolgens uw voeten op het voetstuk zodat de pomp stevig staat. Plaats uw handen om de hendel en trek deze omhoog. Wanneer u de hendel omlaag duwt wordt de lucht in het luchtbed geblazen. Blijf deze pomp-handeling herhalen tot het luchtbed stevig genoeg aanvoelt.

Voor een mini handpomp werkt het iets anders. Deze kunt u in twee handen houden. Ook deze sluit u aan op het ventiel en u trekt de pomp uit en duwt hem weer in. Dit product is vooral geschikt om mee op reis te nemen of voor het oppompen van kleine producten.

Wanneer is mijn luchtbed vol?

Wanneer u een luchtbed oppompt met een handpomp heeft u zelf in de hand wanneer u stopt met pompen. Soms kan het lastig zijn om in te schatten wanneer het opblaasproduct stevig genoeg is. In de meeste gevallen is het verstandig om een luchtbed iets steviger op te pompen dan comfortabel voelt. Door temperatuur en krimping en uitzetting van het product wordt het luchtbed altijd geleidelijk iets zachter. Dit geldt ook voor opblaasboten of zwembaden. Vooral wanneer overdag de zon er op staat en ’s nachts de temperatuur omlaag gaat is dit van toepassing. Door uw producten iets steviger op te pompen kunt u er langer van genieten.

Handpomp voor uw luchtbed bestellen

Op Luchtbed.nl kunt u eenvoudig online een handpomp kopen. U kiest uit ons handpompen assortiment een handpomp voor uw luchtbed en plaatst deze in de winkelmand. Vanaf daar kunt u de bestelling plaatsen, uw gegevens invullen en een betaalmethode kiezen. U kunt bij ons vooraf betalen, maar u kunt ook kiezen voor Afterpay. In dat geval hoeft u pas te betalen als u het product heeft ontvangen. Wanneer uw bestelling geplaatst is ontvangt u van ons een orderbevestiging met daarin de informatie over uw bestelling en levering. Mocht u nog overige vragen hebben dan kunt u altijd bij onze klantenservice terecht of een kijkje nemen op de veel gestelde vragen pagina.