Opblaasbed

Opblaasbed

Een handige oplossing voor onverwacht bezoek of voor op reis is een opblaasbed. In ons assortiment hebben wij diverse luchtbedden opgenomen van verschillende merken. Van eenpersoons tot kingsize, er zijn opblaasbedden voor iedereen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Opblaasbed kopen

Op zoek naar een kwalitatief maar goedkoop opblaasbed? Luchtbed.nl is een specialist op het gebied van allerlei soorten opblaasbedden van verschillende merken zoals Intex luchtbedden, Coleman, Campingaz, Nomads en Aerobed. Kies uit diverse formaten en kleuren opblaasbedden door de filters te gebruiken aan de linkterkant van deze webpagina. Ook kunt u tijdens werkdagen onze telefonische klantenservice bereiken voor vragen en 7 dagen per week e-mailen. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van een opblaasbed dat het beste aansluit op uw wensen. Zelf opblazend bed bestellen? Kies hier een luxe 1 persoons opblaasbed of 2 persoons opblaasbed en uw logeerbed staat binnen een paar minuten klaar voor een dutje.

Opblaasbedden online

Opblaasbedden zijn snel op te blazen. Wij hebben verschillende luxe opblaasbedden in het assortiment die binnen 3 minuten opgeblazen zijn. Sommigen komen met comfortabel flocked velours slaapoppervlak en een ingebouwd hoofdkussen en zijn extra hoog voor meer comfort. Een opblaasbed is de perfecte oplossing voor uw ruimteprobleem! De meeste opblaasbedden zijn inclusief een handige opbergtas.

Waarom een opblaasbed?

Slapen is een belangrijk onderdeel in ieders leven. Wanneer u op vakantie gaat of er mensen bij u blijven slapen is het belangrijk om een goede nachtrust te hebben of te kunnen bieden. Op vakantie is het over het algemeen moeilijker om snel in slaap te komen, omdat je niet in je vertrouwde bed ligt. Een goed kwalitatief luchtbed kan daar verandering in brengen. Een opblaasbed van luchtbed.nl zorgt ervoor dat u tijdens het kamperen goed van u nachtrust kunt genieten door de goede kwaliteit van onze opblaasbedden. De producten op onze website zijn niet alleen handig in gebruik, maar zijn ook makkelijk op te bergen en mee te nemen. Dus waar wacht u nog op? Bestel voor 16.00 uur en u kunt het opblaasbed de volgende dag al in huis hebben.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.