Materiaal

Materiaal

Iedereen heeft een ander voorkeur wanneer het gaat om slaapcomfort. Net zoals bij bedden, is het voor luchtbedden ook belangrijk dat het materiaal voldoet aan uw wensen en behoeften. Bekijk het aanbod voor diverse luchtbedden in verschillende materialen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Luchtbed materiaal

Luchtbed materiaal vindt u hier op onze webshop in diverse soorten. Zo bieden wij luchtbedden, slaapmatten en Aerobeds aan van verschillende materialen. Velours luchtbedden zijn over het algemeen aan de ligzijde van fluweel. Deze stof voelt heerlijk zacht aan en geeft een luxe uitstraling. Ook kunt u hier terecht voor vinyl uitvoeringen. Vinyl is een stevig kunststofmateriaal dat ideaal is om bijvoorbeeld als opblaasbed te gebruiken tijdens uw kampeervakantie. Canvas luchtbedden zijn wederom van stevig textiel. Daarnaast is het een wat stroever luchtbed materiaal waardoor u niet van het bed wegglijdt. Rubberen luchtbedden zijn de meest voorkomende en best verkochte artikelen in ons assortiment. Rubber is een duurzaam en voordelig materiaal met elastische eigenschappen. Hierdoor kunt u voor een kleine prijs uw gasten of uzelf al heerlijk laten slapen op een opblaasbare slaapvoorziening.

Luchtbed materialen

Alle luchtbedden in ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, merken en uitvoeringen. U kunt een luxe velours uitvoering met een ingebouwde pomp als set bestellen voor een scherpe prijs. Kies hierbij uit een twee- of eenpersoonsuitvoering. Bekijk ook het Aerobed op onze web shop, dit merk staat bekend om de bijzondere kwaliteit en het comfort. Dit product bestaat over het algemeen over twee opblaasbare matrassen op elkaar waardoor u een zeer comfortabele nachtrust kunt ervaren, waar dan ook. Bestel nu voordelig opblaasbare bedden van velours, rubber, canvas of vinyl met tot wel 70% korting!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.