Luxe luchtbedden

Luxe luchtbedden

Voor een goede nachtrust op een luchtbed kunt u kiezen voor de luxe luchtbedden in het assortiment. De luxe luchtbedden bestaan uit meerdere luchtkamers en bieden u extra comfort. Ze zijn beschikbaar van eenpersoons formaat tot kingsize en zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Luxe luchtbedden

Een standaard luchtbed biedt u een prima slaapplek, maar lang niet alle luchtbedden zijn geschikt om u een goede nachtrust te bieden. Daarom is er ook een segment met luxe luchtbedden. Een luxe luchtbed is extra comfortabel en heeft vaak meerdere luchtkamers met extra scheidingswanden. Hierdoor biedt een luxe luchtbed u een veel betere houding tijdens het slapen en zakt u niet op het zwaarste punt naar beneden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit aan materialen en gaan vaak langer mee dan gewone luchtbedden.

Luxe luchtbed kopen

Luxe luchtbedden zijn in verschillende soorten, maten en merken beschikbaar zoals de bekende Intex luchtbedden. Er zijn zowel 1 als 2 persoons luxe luchtbedden verkrijgbaar. Daarnaast zijn er luchtbedden als boxspring te krijgen. Deze zijn extra hoog waardoor u meer comfort en een makkelijkere instap heeft. Daarnaast behoren ingebouwde pompen, die het luxe luchtbed automatisch opblazen, en luchtbedden met ingebouwde kussens en dekens tot de mogelijkheden. Wilt u ook op vakantie goed kunnen slapen of uw gasten een goede nachtrust bieden? Dan zijn deze luchtbedden iets voor u.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.