Self inflating slaapmatten

Self inflating slaapmatten

Slaapmatten voelen comfortabel aan en daarnaast zijn ze erg handig om mee te nemen op reis; ze nemen namelijk minder ruimte in beslag dan normale luchtbedden. De slaapmatten blazen zichzelf op en zijn in verschillende diktes verkrijgbaar.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Self inflating slaapmatten

In plaats van een luchtbed kunt u ook kiezen voor een self inflating slaapmat. Het voordeel ten opzichte van een luchtbed is de grootte. Ze zijn zeer klein op te rollen waardoor ze erg weinig ruimte in beslag nemen tijdens het reizen of de vakantie op de camping. Tijdens het slapen heeft u hier geen last van. Dan zijn de matten groot genoeg om op te liggen. Ze zijn ook erg licht van gewicht. De meeste wegen niet meer dan 3 kilogram, dit maakt het vervoeren van de matten erg aangenaam. Er zijn zelfs matten verkrijgbaar die opgerold net zo groot zijn als een kussensloop. De meeste zijn zelfopblaasbaar (ook wel self inflateable, wat wil zeggen dat ze zichzelf opblazen. Hier heeft u geen enkel omkijken meer naar en u hoeft dus ook geen pomp mee te nemen of hem met de mond op te blazen. Voor de reiziger is een slaapmat ideaal. Aangezien de meeste matten ook een apart, extra dik, hoofd gedeelte hebben is een kussen meenemen ook niet per se nodig.

Self inflating slaapmat kopen

Let bij het kopen goed op waar u het precies voor wilt gebruiken. Self inflateable slaapmatten zijn in verschillende diktes te krijgen. Het comfort van de hedendaagse zelfopblaasbare slaapmatten doen niet veel onder voor die van een luchtbed. Waar een luchtbed nog wel eens leeg kan lopen tussendoor, daar blijft een mat altijd hard. Luchtbed.nl is de online specialist in self inflating slaapmatten tegen een onverslaanbaar lage prijs! Kijk gerust eens rond in onze webwinkel. Als u een keuze heeft kunnen maken uit ons aanbod met verschillende merken en afmetingen is direct bestellen erg gemakkelijk. Betalen kan veilig en betrouwbaar door middel van verschillende opties. Zo kunt u via iDeal betalen maar ook met uw Creditcard, Paypal of Afterpay. Als u vragen of opmerkingen heeft, schroom dan niet en bel naar onze klantenservice of stuur een e-mail naar .