Kinderluchtbedden

Kinderluchtbedden

Kamperen met kinderen wordt makkelijker gemaakt met ons assortiment dat speciaal gericht is op kinderen. Vind hier het overzicht van kinderluchtbedden die ideaal zijn voor op de camping, in het zwembad en voor ieder logeerpartijtje!
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Kinderluchtbedden

Speciaal voor de kleintjes onder ons, vindt u op deze pagina alle kinderluchtbedden en kinderluchtbedaccessoires. Voor kinderen is het ideaal wanneer je gemakkelijk slaapspullen kunt meenemen. Een luchtbed is goed op te vouwen waardoor het superhandig is om mee te nemen wanneer uw kind op reis of uit logeren gaat. Kinderluchtbedden zijn kleiner van formaat en zijn vaak in leuke, opvallende kleuren te leveren. Omdat er minder materiaal nodig is voor een kinderluchtbed, is deze vaak goedkoper. De luchtbedden zijn zowel binnen als buiten te gebruiken. Ook bestaan er kinderluchtbedden met een opstaande rand zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw kind van het luchtbed zal vallen. Voor de alles in één oplossing, hebben we ook kinderluchtbedden met slaapzak.

Kamperen met kinderen

Kamperen met kinderen is niet altijd even makkelijk, maar een kinderluchtbed is ideaal voor op de camping, zodat de kinderen goed de nacht doorkomen. Op de camping zijn er geen bedden beschikbaar, maar door een luchtbed wordt een goede slaapplek toch mogelijk. De (kinder)luchtbedden zijn zeer stevig, zodat zij niet snel stuk gaan door de harde gronden op de camping. Naast stevig zijn de luchtbedden simpel, wegen weinig en hebben een klein pakformaat, waardoor het fijn is om deze kampeerluchtbedden mee te nemen onderweg.

Kinderluchtbed kopen

Luchtbed.nl is de specialist op het gebied van kinderluchtbedden en kinderluchtbed-accessoires. Voor vragen over ons assortiment of het plaatsen van een bestelling op Luchtbed.nl kunt u altijd contact met ons opnemen via 020-2624202 of info@luchtbed.nl. We helpen u graag verder met het maken van uw keuze uit alle kinderluchtbedden. Wanneer u een keuze heeft kunnen maken, kunt u via de webshop de bestelling afronden en betalen. Op luchtbed.nl kunt u eenvoudig en veilig uw betaling afronden middels een van onze betrouwbare betaalmethodes. U kunt uw betaling afronden middels iDeal, Creditcard, PayPal of Afterpay.