2 persoons luchtbedden

2 persoons luchtbedden

Een tweepersoons luchtbed is erg handig om in huis te hebben voor onverwacht bezoek of wanneer u met een ander op reis gaat. De tweepersoonsluchtbedden zijn in diverse modellen beschikbaar, bekijk ons brede aanbod voor een luchtbed dat past bij uw behoeften.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Tweepersoonsluchtbedden kopen

Een tweepersoonsluchtbed heeft meestal een afmeting van 2 meter lang en tussen de 140 en 180 centimeter breed. Wij hebben in ons assortiment 2 persoonsluchtbedden in verschillende maten zodat er voor in elke tent, of voor op elke logeerkamer een oplossing te vinden is! Tweepersoonsluchtbedden zijn zeer geschikt voor kampeervakanties. U kunt het luchtbed in uw tentje neerleggen en hier prima op slapen. Uiteraard zijn er verschillende soorten aanwezig in ons aanbod. Op die manier kunt u uw kampeervakantie zelf zo comfortabel mogelijk maken. Naast 2 persoonsluchtbedden voor tijdens het kamperen hebben we ook luchtbedden om te gebruiken in het zwembad of op het strand. Wij bieden een oplossing voor iedereen!

Soorten 2 persoonsluchtbedden

Wij hebben een breed assortiment met producten in verschillende soorten en maten. Wij hebben bijvoorbeeld de ‘normale’ tweepersoonsluchtbedden, maar ook types met een ingebouwde pomp. Deze zijn een perfecte oplossing wanneer u geen zin hebt om handmatig te pompen. U drukt een knopje in en het luchtbed blaast zichzelf op! Voor u het weet kunt u heerlijk liggen op uw luchtbed zonder dat u er echt veel voor heeft moeten doen! Wij hebben ook een aantal extra hoge luchtbedden van meer dan 40 centimeter hoog. Dit is fijn wanneer u moeite heeft met opstaan. Met dit type kunt u net als uit een bed opstaan. De meeste hoge tweepersoonsluchtbedden bestaan uit twee op elkaar gelaagde compartimenten waardoor ze meer steun geven en u beter zult slapen. Maakt u zich geen zorgen over het oppompen, de meeste producten worden met ingebouwde pomp geleverd.

Gebruik

Een tweepersoonsluchtbed is gebruiksvriendelijk en biedt prima slaapcomfort. Gaat u voor een paar weken op vakantie, of krijgt u logées over de vloer, dan is dit een goede oplossing! Het product is makkelijk op te bergen na gebruik door het goed leeg te laten lopen, of leeg te zuigen met een pomp en vervolgens strak op te vouwen. Het is verstandig om het in de originele verpakking of dergelijke te stoppen zodat het beschermt is wanneer het opgeborgen is. Luchtbedden zijn van een relatief kwetsbaar materiaal, dus zorg dat u er voorzichtig mee omgaat. Daarnaast hebben wij een garantietermijn van een jaar die geldt voor fabricagefouten. Mocht u problemen ervaren die voortkomen uit een fabricagefout dan zullen wij zorgen dat u zo snel mogelijk een nieuw product ontvangt.

Tweepersoonsluchtbed online bestellen

Bij kampeerwinkel Luchtbed.nl kunt u in een paar stappen uw tweepersoonsluchtbed bestellen. Wilt u liever een 1 persoons luchtbed kopen, dan is dit uiteraard ook mogelijk! Als u het geschikte product heeft gevonden kunt u deze aan de winkelmand toevoegen. Vervolgens kunt u deze openen en uw bestelling controleren. Als u tevreden bent kunt u op ‘bestelling afronden’ klikken, uw gegevens invullen en de order verzenden. Vanaf dat moment zullen wij er alles aan doen om uw product zo snel mogelijk bij u thuis te krijgen. Als u het product voor 16.45 besteld heeft u het vaak al de volgende dag in huis! Ter bevestiging van u bestelling ontvangt u altijd een orderbevestiging in uw e-mail. Bewaard deze goed, want als u vragen heeft kunt u altijd het ordernummer in de mail gebruiken in uw correspondentie met ons!