Luchtbed met pomp

Luchtbed met pomp

Een luchtbed is de perfecte oplossing voor wanneer u onverwacht iemand te logeren krijgt. Om het allemaal nog makkelijker te maken zijn er diverse luchtbedden met ingebouwde elektrische pomp, elektrische pomp, handpomp of voetpomp, zodat de luchtbedden snel en eenvoudig opgepompt kunnen worden.

Luchtbed met pomp

Een luchtbed met pomp is de oplossing voor de onverwachte slapers, logees of kampeerders. Luchtbed.nl heeft zowel 1 als 2 persoons luchtbedden met pomp van verschillende merken zoals Intex luchtbedden. Deze type luchtbedden zijn allen voorzien van een ingebouwde (elektrische) pomp. Een luchtbed met pomp is normaliter binnen 1,5 tot 3 minuten vanzelf opgepompt. Naast een ingebouwde pomp hebben sommige luchtbedden ook een ingebouwd kussen. Bijna elk luchtbed met pomp in het assortiment van luchtbed.nl wordt geleverd in een handige tas waarin u het luchtbed met pomp eenvoudig kan opbergen. Met deze handige draagtas met schouderriem kunt u het luchtbed met pomp ook makkelijk meenemen.

Luchtbed met pomp binnen 3 minuten opgepompt

De luchtbedden met ingebouwde pomp zijn binnen no-time opgeblazen. De meeste luchtbedden met pomp hebben 220 Volt. Eindelijk geen geblaas of getrap op een voetpomp meer. In plaats daarvan steekt u de stekker in het contact en de ingebouwde elektrische pomp blaast het luchtbed vanzelf binnen maximaal 3 minuutjes op zodat u bed gereed is. Naast vanzelf oppompen, kunt u met de ingebouwde pomp ook het luchtbed automatisch leeg laten lopen door de pompstand op reverse te zetten. Kortom: gemakkelijk opblazen en leeg laten lopen!

Luchtbed met pomp kopen

Op Luchtbed.nl kunt u verschillende luchtbedden met interne pomp van duurzame nylon/PVC-of hoogwaardig vinyl constructie kopen tegen voordelige prijzen. Ideaal voor als de visite bij u thuis wil overnachten: een zeer comfortabele luchtbed met ingebouwde pomp van het merk Intex. Naast luchtbedden met ingebouwde pomp hebben we ook luchtbedden zonder pomp.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.