Intex

Intex

Intex Recreation Corp staat al 40 jaar bekend om hun kwalitatieve, duurzame en comfortabele producten. De hoogwaardige luchtbedden van Intex zijn beschikbaar in verschillende modellen en bieden een goede nachtrust.
 • Beste prijsgarantie!
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Volgende dag in huis
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Intex

Reeds 40 jaar staat het bedrijf Intex Recreation Corp bekend om haar producten voor in- en outdoor activiteiten. Naast sportartikelen en luchtmatrassen fabriceert Intex ook luxe luchtbedden. Dit bedrijf biedt een breed assortiment van uitsluitend kwaliteitsproducten met verschillende looks en prijzen. U heeft de keus uit 1 of 2-persoons luchtbedden met verschillende hoogtes en kleuren. Bovendien produceert Intex zelfs boxspring luchtbedden om het comfort van een luchtbed nog meer te vergroten. Alle soorten zijn gebruiksvriendelijk, zijn gemakkelijk te reinigen en zijn water resistent. Ideaal dus voor op vakantie of gewoon voor bij u thuis. Sommige Intex luchtbedden zijn standaard uitgerust met een ingebouwde pomp en bij andere luchtbedden wordt een externe pomp bijgeleverd.

Indoor en outdoor

Luchtbedden van Intex kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor elke gelegenheid is dus een luchtbed van deze fabrikant te bestellen. Vrijwel alle luchtbedden worden bezorgd met een opbergtas. Deze tas is handig, want hierdoor wordt vervoeren en opbergen erg makkelijk en blijft het bed hygiënisch. Met een Intex luchtbed bent u verzekerd van een goede investering, omdat het product zeer lang meegaat. U kunt op onze website gemakkelijk een dergelijk luchtbed bestellen. Betalen kan door middel van onze betrouwbare manieren. Mogelijkheden zijn betalen via Paypal, Afterpay, iDeal of met uw creditcard.