Campingaz luchtbedden

Campingaz luchtbedden

Campingaz is een Frans bedrijf dat luchtbedden ontwikkelt speciaal voor outdoor gebruik. De luchtbedden zijn erg licht, sterk en gemaakt van kwalitatief goed materiaal. Door het gepatenteerde Airtight-system heeft Campingaz luchtbedden die geen lucht zullen verliezen tijdens uw nachtrust.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@luchtbed.nl

Campingaz luchtbedden

U kent Campingaz ongetwijfeld van de gasblikjes voor op de camping. Het oorspronkelijk Franse bedrijf Campingaz levert de laatste jaren echter meer dan alleen de bekende blauwe blikjes gas. De Campingaz luchtbedden zijn speciaal ontwikkeld voor outdoor activiteiten. Een Campingaz luchtbed is zeer licht, maar ook zeer sterk. Hierdoor zijn ze zowel binnen als buiten te gebruiken. Het gepatenteerde Airtight-system voorkomt lekkage aan uw Campingaz luchtbed. Dit luchtdicht systeem zorgt ervoor dat er geen lucht kan ontsnappen. Ook de ventielen zijn voorzien van dubbele "locks" zodat deze nooit midden in de nacht los kunnen schieten. Uw luchtbed blijft de hele nacht opgeblazen.

Campingaz luchtbed kopen

Wilt u een luchtbed kopen? De Campingaz luchtbedden zijn gemaakt van stevig PVC die een lange levensduur van uw luchtbed garandeert. Een Campingaz luchtbed komt in verschillende designs voor 1 of 2 personen. Er zijn ook extra dikke luchtbedden beschikbaar voor nog meer comfort, evenals een Campingaz luchtbed met ingebouwde kussens. Hierdoor is er voor elke gelegenheid een luchtbed van Campingaz beschikbaar en dat allemaal tegen een onverslaanbaar lage prijs!