Aerobed bed

Aerobed bed

Aerobed produceert luchtbedden die erg comfortabel zijn en gemakkelijk zijn op te pompen. De luchtbedden zijn gemaakt van materialen die extra comfort geven en daarnaast zijn de luchtbedden van Aerobed simpel mee te nemen op reis.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 085-0190302 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@luchtbed.nl

Aerobed bed

Een Aerobed luchtbed staat voor gemak en comfort. Aerobed biedt luchtbedden aan die niet onder doen voor een gewoon bed. In een handomdraai creëert u een comfortabel bed voor uw gasten. Daarnaast is een Aerobed luchtbed gemakkelijk mee te nemen op vakantie en dus ideaal voor kamperen. De luchtbedden zijn op te blazen zonder dat het u moeite kost. Door middel van de ingebouwde pomp zijn de meeste Aerobedden in slechts een minuut volledig op te blazen en klaar voor gebruik. Het leeg laten lopen is gemakkelijk en ik korte tijd gedaan waarna hij compact op te vouwen is. Door zijn compactheid is hij gemakkelijk mee te nemen samen met de rest van uw bagage.

De gestroomlijnde Aerobedden zijn voorzien van speciale dessins en reliëf wat bevorderend is voor uw slaapcomfort. Hierdoor gaat u namelijk niet rollen en u blijft recht liggen waardoor uw lichaam compleet ontspant. Verder is er fluweel aan het oppervlak toegevoegd waardoor het bed heerlijk fijn en zacht aanvoelt. Mensen die last hebben van allergieën kunnen zonder problemen gebruik maken van deze producten. Ze zijn namelijk gemaakt van anti allergisch PVC materiaal.

Aerobed online kopen

De Aerobed luchtbedden komen in 1-persoons en 2-persoons varianten in verschillende kleuren en designs. De hoogwaardige materialen garanderen een luchtbed waar u lang van kan genieten. Aerobed biedt maar liefst 5 jaar garantie op elk luchtbed. Veel gewone luchtbedden halen de 5 jaar niet eens. Een Aerobed kopen is daarom een zeer goede investering voor de reiziger, maar ook voor diegene die zijn of haar gasten een heerlijke slaapplek wilt gunnen met de beste kwaliteit, voor een kleine prijs.

Zodra u een keuze heeft kunnen maken uit onze producten is het mogelijk om direct, snel en gemakkelijk te bestellen. Nadat u de benodigde gegevens in heeft gevuld kunt u kiezen uit één van onze vertrouwde betalingssystemen. U heeft keuze uit Afterpay, iDeal, PayPal of gewoon via uw creditcard. Bestel voor vijf uur ’s middags en ontvang uw luchtbed de volgende dag!