Merken

Merken

Op Luchtbed.nl kunt u terecht voor luchtbedden en slaapzakken van diverse topmerken, zoals Intex, Coleman en Aerobed. In ons aanbod zijn verschillende modellen luchtbedden, slaapzakken, pompen en andere accessoires opgenomen, die kwalitatief uitstekend zijn en geproduceerd door hoogstaande merken.
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Luchtbed merken

Luchtbed.nl is de specialist op het gebied van slaapmatten en accessoires. U kunt hier verschillende luchtbedden en slaapmatten vinden van gerenommeerde topmerken zoals Intex, Coleman en Aerobed. Kies uw favoriete merk en bestel vervolgens direct eenvoudig online. Ons betaalsysteem is beveiligd, waardoor u verzekerd bent van veilig bestellen en betalen. Uw bestelling wordt vervolgens snel netjes thuisbezorgd zodat u zeer binnenkort kan genieten van uw aankoop.

Merk specificaties

Om zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen, hebben wij hoogstaande luchtbed merken gekozen voor ons assortiment. Alle Intex luchtbedden zijn bijvoorbeeld comfortabele en luxe bedden die vooral worden gebruikt op de camping of als logeerbed. Alle varianten van Intex zijn voorzien van een 2-in1 ventiel met extra grote opening om hem snel vol of leeg te laten lopen. Intex heeft een breed assortiment met voor ieder wat wils. Naast onder andere luchtmatrassen produceren ze ook luxueuze luchtbedden. Deze bedden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen in diverse prijssklassen. Aerobed staat voor gemak en comfort. Dit merk biedt luchtbedden aan die gelijk staan aan een gewoon bed. Een Aerobed luchtbed is gemakkelijk mee te nemen en dus ideaal om mee te nemen op vakantie. Door een ingebouwde pomp zijn de meeste Aerobedden snel opgeblazen en klaar om te gebruiken. De Aerobedden zijn voorzien van een reliëf. Dit bevordert uw slaapcomfort. Hierdoor zult u minder rollen en blijf u recht liggen, waardoor uw lichaam volledig ontspant. De luchtbedden van Coleman hebben een excellente prijs/kwaliteit verhouding. Coleman luchtbedden zijn gemaakt van PVC materiaal. De bovenkant van de air bedden zijn bedekt met fluweelzacht materiaal om een optimale nachtrust te bevorderen. Dit reduceert de kans op een eventuele lek. Om deze reden zijn de verschillende varianten uitermate geschikt voor outdoor activiteiten. Alle Coleman varianten beschikken tevens over dubbele ventielen. Het ontsnappen van lucht tijdens het slapen wordt hierdoor tegengehouden. Daarnaast bevorderen beide ventielen het opblazen van het bed. Door middel van deze topmerken bent u op onze website gegarandeerd van kwaliteit.