Hoog luchtbed

Hoog luchtbed

Voor een beter ligcomfort kunt u niet mis gaan met een hoog luchtbed. Deze luxe luchtbedden hebben verhoogde beschermranden en doordat er twee luchtkamers in het luchtbed zitten, is het luchtbed stabieler en daarnaast zorgt het voor een betere nachtrust.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Hoog luchtbed

Luchtbed.nl heeft verschillende luxe hoge luchtbedden in haar assortiment. Deze luchtbedden zijn extra hoog en hebben verhoogde beschermranden, waardoor u minder kans heeft om van het bed te rollen. Met een verhoogd luchtbed van bijvoorbeeld Intex of Aerobed koopt u een zeer luxe luchtbed met ingebouwde pomp aan! De hoge luchtbedden zijn er zowel in 1 persoons als 2 persoons uitvoering. Met een hoog luchtbed slaapt u op locatie of uw gasten op de logeerkamer koninklijk lekker.

Hoge luchtbedden

Een verhoogd luchtbed heeft een speciale constructie. Zo is het hoge luchtbed voorzien van een dubbele kamer constructie. De speciale bovenkamers en onderkamers van het verhoogde luchtbed functioneren als matras en boxspring. Een S-Balk constructie samen met een speciale buitenste ring zorgt ervoor dat u niet alleen zacht en comfortabel maar ook stabiel ligt. Sommige hoge luchtbedden zijn zeer luxe en komen met heerlijk zachte bekleding. U hoeft uzelf ook niet tot vloerniveau te verlagen, want u kunt gewoon instappen. Een hoog luchtbed heeft namelijk een gemiddelde hoogte van maar liefst 56 centimeter wat een instap op niveau betekent! Bijkomstig voordeel is dat deze hoge luchtbedden een ingebouwde pomp hebben waarmee u deze super de luxe luchtbedden binnen twee a drie minuten oppompt. Een hoog luchtbed is zo heerlijk dat u logees nog wel een extra nachtje willen blijven!

Verhoogd luchtbed kopen

Luchtbed kopen? De verhoogde luchtbedden van Intex of Aerobed of andere merken komen met een geïntegreerde pomp (gemiddeld 230V). De luchtbedden zijn zodanig verhoogd dat zij net zo hoog en breed als uw een of tweepersoons bed thuis zijn! Een hood luchtbed heeft een opblaas frame rondom het slaapoppervlak waardoor het luchtbed extra stabiliteit en slaapcomfort biedt. Het buitenste frame van een verhoogd luchtbed voorkomt bovendien dat u per ongeluk van het luchtbed rolt. Deze zeer luxe verhoogde luchtbedden waarvan sommige met ingebouwde kussen en zacht pluche oppervlak bieden een hoogwaardige slaapervaring voor u of uw gasten. De luchtbedden is eenvoudig en compact op te vouwen voor opslag. Bij sommige verhoogde luchtbedden krijgt u bovendien een gratis reis-en opslag tas bij uw bestelling!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.