Elektrische pomp

Elektrische pomp

Een luchtbed oppompen kan er lang duren en wanneer u dit nog laat op de avond moet doen wordt het een erg vervelende klus. Door een elektrische pomp kunt u eenvoudig en in een handomdraai een luchtbed opblazen, maar denk ook aan fietsbanden, ballen en anderen opblaasbare artikelen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Elektrische pomp luchtbed

Een luchtbed zelf opblazen is een vermoeiende en zeer tijdrovende klus. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook elektrische pompen beschikbaar. Een luchtbed elektrische pomp komt in meerdere varianten. De budgetvariant van de elektrische pomp luchtbed is geschikt voor het opblazen van een luchtbed. Een segment hoger kan een elektrische pomp luchtbed zelfs zwembaden, fietsbanden, autobanden, ballen en andere opblaasbare artikelen van lucht voorzien. Dit komt doordat de luchtbed elektrische pomp wordt geleverd met meerdere opzetstukken. Dit maakt de elektrische pomp tot een veelzijdig apparaat. De elektrische pomp is klein in formaat en daardoor gemakkelijk overal mee naar toe te nemen. Zeer handig voor uw vakantie, maar ook om thuis te gebruiken als veelzijdig opblaasapparaat.

Elektrische pomp kopen

Een luchtbed elektrische pomp kan niet alleen razendsnel opblazen. Het leeg laten lopen van uw luchtbed gebeurd nog veel sneller. Geen stroom aanwezig? Geen probleem. De meeste elektrische pompen werken ook gewoon op de 12v aansluiting van bijvoorbeeld uw auto. Een elektrische pomp voor een luchtbed is onmisbaar voor de kampeerder, maar ook zeer handig voor in huis!

 

Een ogenblik geduld a.u.b.