Coleman

Coleman

Het Amerikaanse merk Coleman specialiseert zich al jarenlang op het gebied van outdoor. De producten van Coleman, waaronder de luchtbedden, zijn kwalitatief sterk, duurzaam en bieden veel comfort.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@luchtbed.nl

Coleman

Coleman is een Amerikaans merk dat zich voornamelijk heeft gespecialiseerd op het gebied van kamperen. Hierbij kunt u denken aan producten als tenten, slaapzakken, koelboxen en lantarens, maar Coleman heeft ook luchtbedden in hun collectie opgenomen. Door de jaren heen is deze Amerikaanse fabrikant blijven innoveren om te voldoen aan de wensen van de veeleisende mens. Coleman luchtbedden zijn en blijven klassiekers in de wereld van kamperen en slapen. Ze bieden een hoog comfort en zullen jarenlang meegaan. Van kwaliteit bent u verzekerd, omdat Coleman de producten met zorgvuldigheid en de beste materialen fabriceert. Op een luchtbed van de in de USA gevestigde fabrikant slaapt u net zo lekker als op een normaal bed. U heeft dus absoluut de garantie dat u comfortabel en ontspannen zult slapen.

Buiten en binnen

De luchtbedden van Coleman kunnen zowel buiten als binnen worden gebruikt. In het geval u dus logés op bezoek krijgt, stelt u met een dergelijk luchtbed een heerlijk bed ter beschikking. Tevens zijn de bedden voor het kamperen uitermate geschikt. Bovendien zijn alle varianten zeer gebruiksvriendelijk en 100 procent waterdicht. Met een Coleman luchtbed haalt u gegarandeerd een kwaliteitsproduct in huis. Op onze website kunt u gemakkelijk een Coleman luchtbed bestellen. Betalen kan zeer betrouwbaar via iDeal, Afterpay, Paypal of met uw creditcard.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.