Betalingsmogelijkheden

Betalen met iDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betalingsmethode in Nederland. De werking van iDEAL is eenvoudig en werkt hetzelfde als internetbankieren via uw eigen bank. De transactie vindt plaats via uw eigen internet betaalomgeving en iDEAL zet alle betaalgegevens voor u klaar. Hierdoor kunt u dus vertrouwd, gemakkelijk en snel afrekenen. Een transactie via iDEAL werkt als volgt:

 1. Indien u heeft aangegeven af te willen rekenen, kunt u kiezen voor iDEAL als betaalmethode.
 2. Selecteer de bank waar u, uw online betalingen gebruikelijk regelt.
 3. Hierna komt u op een pagina van uw vertrouwde betaalprogramma, waar de gegevens al voor u zijn ingevuld.
 4. Wanneer de betaling goedgekeurd is, zult u van uw bank een betalingsbevestiging ontvangen.
 5. Na het voltooien van uw betaling keert u terug op Lucthbed.nl. U zult vervolgens een mail ontvangen van Luchtbed.nl, met een bevestiging van uw aankoop.

Betalen met creditcard

Met uw creditcard kunt ook gemakkelijk en snel, via de vertrouwde weg betalen op Luchtbed.nl. Dit werkt als volgt:

 1. Indien u heeft aangegeven af te willen rekenen, kunt u kiezen voor creditcard als betaalmethode.
 2. Selecteer het type creditcard waar u, uw online betalingen gebruikelijk regelt.
 3. Hierna dient u het volledige creditcardnummer in te vullen, met daarbij de vervaldatum en de 3-cijferige CVC code. Deze CVC code wordt op de achterkant van uw kaart vermeldt.
 4. Na het voltooien van uw betaling keert u terug op Lucthbed.nl. U zult vervolgens een mail ontvangen van Luchtbed.nl, met een bevestiging van uw aankoop.

Betalen met PayPal

PayPal is een online betalingsdienst waarmee u eenvoudig en snel online betalingen kunt verrichten, met of zonder PayPal rekening. PayPal accepteert bankoverschrijvingen, creditcards en het is mogelijk om direct via uw PayPal rekening betalingen te verrichten. Betalen met PayPal gaat als volgt:

 1. Naast de geselecteerde objecten kunt u op de betaalknoppen klikken.
 2. Indien u een PayPal-rekening heeft, kunt u nu op die PayPal-rekening inloggen. Indien u geen PayPal-rekening heeft kunt u nu op een beveiligde pagina de betaalinformatie invoeren.
 3. Vervolgens controleert u de informatie en kunt u de aankoop voltooien.
 4. Na het voltooien van uw betaling keert u terug op Lucthbed.nl. U zult vervolgens een mail ontvangen van Luchtbed.nl, met een bevestiging van uw aankoop.

Betalen met AfterPay

Wanneer u liever achteraf betaalt, kunt u kiezen voor de optie AfterPay. Deze instantie regelt de betaling achteraf via een digitale acceptgiro, over de e-mail te ontvangen. Op Luchtbed.nl is het mogelijk om tot een bedrag van €500 achteraf te betalen via AfterPay.

Om uw betaling via AfterPay goed te keuren, voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay heeft een strikt privacybeleid, zoals omschreven staat in haar privacy statement. Mocht u niet door de keuring van AfterPay heen komen, dan kunt u het product ook afrekenen door middel van een andere betaalmethode. Met vragen kunt u altijd contact opnemen met afterpay, voor meer informatie verwijzen wij u door naar het consumenten deel van de AfterPay website.

Een betaling doen via AfterPay gaat als volgt:

 1. Indien u heeft aangegeven af te willen rekenen, kunt u kiezen voor AfterPay als betaalmethode.
 2. U wordt vervolgens doorverwezen naar de AfterPay omgeving.
 3. AfterPay zal vragen om aanvullende informatie zoals: naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en uw volledige bankrekeningnummer.
 4. Na het voltooien van uw betaling keert u terug op Lucthbed.nl. U zult vervolgens een mail ontvangen van Luchtbed.nl, met een bevestiging van uw aankoop.