Afsluitdop

Afsluitdop

Soms loopt uw luchtbed langzaam leeg en werkt uw afsluitdop niet meer goed, of u bent het dopje kwijtgeraakt. Door het aanschaffen van een nieuwe afsluitdop kunt u uw luchtbed weer luchtdicht maken en in gebruik nemen, zonder dat u meteen een compleet nieuw luchtbed hoeft te kopen.
  • Beste prijsgarantie!
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Volgende dag in huis

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Wij raden u aan uw selectie aan te passen of voor verdere informatie contact op te nemen met onze klantenservice.
Telefoon : 020-2624202 (Op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 - 17:00.)
E-mail: info@luchtbed.nl

Afsluitdop

Een luchtbed zonder goede afsluitdop gaat geen succes worden. Uw luchtbed moet goed afgesloten worden zodat de lucht niet kan ontsnappen. Ook tijdens de nacht moet de afsluitdop luchtbed zo goed afdekken dat u de hele nacht optimaal kan genieten van uw nachtrust. Soms kan het gebeuren dat de afsluitdop van een luchtbed niet meer goed werkt. Of misschien bent u de afsluitdop kwijt geraakt? Het is goed om te weten dat u dan een nieuwe afsluitdop luchtbed kunt aanschaffen zonder dat u een compleet nieuw luchtbed hoeft te kopen.

Afsluitdop luchtbed

Op vakantie met uw luchtbed? Een goede voorbereiding op uw vakantie kan veel leed besparen. Het is altijd goed om een extra afsluitdop op voorraad te hebben voor noodgevallen. Het is erg vervelend als u uw vakantie voortijdig moet afbreken vanwege de afsluitdop van het luchtbed. Zorg er wel voor dat u de juiste afsluitdop luchtbed aanschaft. De afsluitdoppen zijn niet universeel. Ieder merk gebruikt zijn eigen model en zelfs binnen een merk kunnen er verschillende afsluitdoppen gebruikt zijn.

 

Een ogenblik geduld a.u.b.