Accessoires

Accessoires

Wanneer u gaat kamperen heeft u natuurlijk niet alleen een luchtbed nodig. In ons assortiment hebben wij diverse accessoires opgenomen om het kampeergemak te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan pompen voor luchtbedden, kussens, hoeslakens en andere opblaasbare meubelen.
 • Beste prijsgarantie!
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Volgende dag in huis
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Kampeer accessoires op Luchtbed.nl

Bij kampeerwinkel Luchtbed.nl vindt u verschillende kampeeraccessoires. U kunt bij ons terecht voor luchtbedden, slaapzakken, diverse pompen en opblaasbare banken en stoelen. Een ideale website voor als u gaat kamperen, maar ook wanneer u logées krijgt of u een dagje naar het strand of zwembad gaat. Op onze site vind u opblaasbare artikelen in verschillende soorten en maten voor elke gelegenheid.

Luchtbed pompen

Op onze site vindt u verschillende luchtbedpompen. Zo hebben wij handpompen, voetpompen en verschillende elektrische pompen. Afhankelijk van het doel van uw gebruik kunt u kiezen voor één van deze pompen zodat u uw luchtbed niet hoeft op te blazen! Een handpomp is lichtgewicht en makkelijk mee te nemen. Daarnaast is het gebruik ook eenvoudig. U plugt de slang in het luchtbed met een opzetstukje en u kunt door de hendel omhoog te trekken en omlaag te duwen lucht in het luchtbed pompen. Een voetpomp werkt ongeveer via hetzelfde principe. De voetpomp werkt als een soort harmonica die ingetrapt kan worden waardoor de lucht uit de slang komt. Tot slot de elektrische pomp. Met een druk op de knop kunt u al uw opblaasbare artikelen opblazen. Zorg er wel voor dat de pomp opgeladen is, of dat er een goede batterij in zit!

Opblaasbaar meubilair

Naast verschillende soorten luchtbedden en pompen hebben we ook allerlei opblaasbaar meubilair in onze kampeerwinkel. Zo hebben wij opblaasstoelen en opblaasbanken voor in het zwembad. Deze kunt u uiteraard ook naast het zwembad gebruiken om heerlijk op in de zon te liggen. Een aantal opblaasbare stoelen en banken kunt u ook in uw tent plaatsen zodat u luxe kan zitten. Dit opblaasbare meubilair zit comfortabeler dan een normale camping stoel. Daarnaast neemt het minder ruimte in beslag omdat u het leeggelopen mee kunt nemen en het op locatie kunt oppompen.

Kampeer accessoires kopen

In onze online kampeerwinkel kunt u eenvoudig al uw luchtbedaccessoires en kampeeraccessoires bestellen en laten thuisbezorgen. U plaatst uw gekozen product in de winkelmand, u checkt uw bestelling, u vult uw gegevens in en plaatst de bestelling. Bij de meeste van onze producten geldt dat wanneer u voor 16.45 bestelt u uw kampeer artikelen al de volgende dag in huis kunt hebben! Als u uw bestelling heeft geplaatst ontvangt u een orderbevestiging in uw e-mail. Hierin staat uw bestelling en via de mail wordt u op de hoogte gehouden van de verzending van uw product.

Garantie op luchtbedaccessoires

Opblaasbare artikelen zijn kwetsbare producten. Dit weten wij en om die reden hebben wij een goed garantiebeleid. Meer hierover vindt u hier. Mocht u vragen hebben over onze garantie of over het retourneren van producten kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Zij kunnen u adviseren en helpen met de keuze van een pomp of luchtbed of u dingen uitleggen over ons retourbeleid!